Με Μήτογλου στο 3.80 στην Βιτόρια ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι για την 5η σερί νίκη με τον Μήτογλου σε Super Ενισχυμένη Απόδοση στη Stoiximan!

O Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο «καυτές» ομάδες στη διοργάνωση και ταξιδεύει στη Βιτόρια για να πιστοποιήσει τη δυναμική του. Οι πράσινοι μετρούν 4 συνεχόμενες επιτυχίες (οι τρείς μακριά από το ΟΑΚΑ) και βρίσκονται ένα παιχνίδι επάνω από την Μπασκόνια.

Η εικόνα των Βάσκων άλλαξε εξ ολοκλήρου μετά τον ερχομό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Κατάφεραν να βρουν την απαιτούμενη ισορροπία και να βγάλουν στο παρκέ το γνωστό ταχυδυναμικό μπάσκετ του μεγάλου «δασκάλου», μπαίνοντας –με συνεχόμενες επιτυχίες- ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης μια θέσης στην οχτάδα.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό στο ανοιχτό γήπεδο, σημαδεύοντας την αδυναμία του στο αμυντικό τρανζίσιον. Ο “καυτός” Μάρκους Χάουαρντ θα είναι το βαρύ χαρτί τους στο παραγωγικό κομμάτι και το δίδυμο Σεντεκέρσκις-Μονέκε η βάση για να επιβάλλουν οι Βάσκοι τα θέλω τους στο παρκέ, δεδομένης της ικανότητας τους να κερδίζουν προσωπικές μονομαχίες σε άμυνα και επίθεση.

Το τριφύλλι οφείλει να αναχαιτίσει την επιθετικότητα των γηπεδούχων και να απενεργοποιήσει τις συνεργασίες τους στο επιθετικό κομμάτι. Παίχτες όπως ο Γκριγκόνις (στατική εκτέλεση), ο Λεσόρ (Pick & Roll-δράσεις) και οι Ερνανγκόμεθ-Μήτογλου («κοψίματα» προς το καλάθι των γηπεδούχων) μπορούν να πληγώσουν την άμυνα της Μπασκόνια. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να προστατέψει τη μπάλα, μένοντας μακριά από λάθη που θα δώσουν στον αντίπαλο εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο.

Αναμένεται μεγάλη, πολύ αμφίρροπη μάχη. Υπάρχουν οι προδιαγραφές για να έχουμε ένα παιχνίδι με αρκετά υψηλό σκορ.

Bet Builder με Νικητής Παναθηναϊκός και Πόντοι Over 164.5 σε απόδοση 3.62 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog