Πόσο καλά ξέρεις τις ομάδες του Λονδίνου;

Το Λονδίνο έχει την τιμητική του αυτή την Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς τα δυο μεγαλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγονται εκεί, με λίγες ώρες διαφορά. Το μεσημέρι η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της πόλης ενώ λίγες ώρες αργότερα μερικά χιλιόμετρα μακριά η Τότεναμ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ.

Με αυτή την αφορμή βρήκαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας πάνω στις (κάμποσες) ομάδες της αγγλικής πρωτεύουσας που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η κάθε μια με το δικό της τρόπο.

 
Loading…(function(i,s,o,g,r,a,m){var ql=document.querySelectorAll(‘A[quiz],DIV[quiz],A[data-quiz],DIV[data-quiz]’); if(ql){if(ql.length){for(var k=0;k<ql.length;k++){ql[k].id='quiz-embed-'+k;ql[k].href="javascript:var i=document.getElementById('quiz-embed-"+k+"');try{qz.startQuiz(i)}catch(e){i.start=1;i.style.cursor='wait';i.style.opacity='0.5'};void(0);"}}};i['QP']=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,'script','https://take.quiz-maker.com/3012/CDN/quiz-embed-v1.js','qp');