Κάτι σαν ALL STAR GAME!

Ο Προμηθέας Πατρών ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στο ιστορικό, από κάθε άποψη, παιχνίδι της Τετάρτης (12/6, 6.30 μμ) στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι Πατρινοί έγιναν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που αγωνίζεται σε τελικούς πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι τεράστιο παράσημο για την ομάδα του κόουτς Γιατρά. Το αν οι Αχαιοί έχουν τη δυνατότητα να κοντράρουν, έστω, την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, θα φανεί ως επί το πλείστο σε αυτό το ματς. Και γιατί ο Προμηθέας θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο, κυρίως από δικούς του φιλάθλους, γήπεδο αλλά και επειδή με τη συμπαράσταση του κόσμου του, ίσως να αντισταθεί στη σωματική και πνευματική κούραση των συνεχόμενων αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ και τώρα στον Παναθηναϊκό. Την κούραση που απεικονίστηκε ξεκάθαρα στα ποσοστά των σουτ δύο και τριών πόντων, στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Όταν οι Πατρινοί έσπασαν τα… στεφάνια.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι για να παίξεις καλή άμυνα απέναντι στο τριφύλλι, απαιτείται πολύ υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και σίγουρα ξεκούραστα πόδια, ο Προμηθέας, έχοντας «τρυπήσει το ταβάνι του», θα προσπαθήσει σε αυτό το δεύτερο ματς, να χαρεί το παιχνίδι. Κι από την στιγμή που διαθέτει αρκετούς παίκτες με ταλέντο στην επίθεση, απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε ένα ματς ιδιαίτερα παραγωγικό. Κάτι σε στιλ… ALL STAR GAME!

Προφανώς και ο Μάκης Γιατράς γνωρίζει πρώτος απ’όλους ότι αν ο δείκτης του σκορ ανέβει ψηλά οι πιθανότητες έκπληξης μειώνονται αλλά το να ζητήσει αυτή την στιγμή από τους κουρασμένους παίκτες του να βάλουν τα κορμιά τους στη μάχη, είναι υπερβολικό έως παράλογο. Εκτός και αν το ντεπόζιτο του Προμηθέα έχει ακόμη… βενζίνη και για τις δύο πλευρές του γηπέδου.

SOKIN