αρβανίτη τσιαρτσιάνη

Άρχισαν προετοιμασία Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη

Ο Stoiximan.gr στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό. Δύο από τις αθλήτριες, που στηρίζει η εταιρεία είναι οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες ξεκίνησαν τα καμπ προετοιμασίας τους.

Στο iroes.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ομάδες, τις αθλήτριες και τους αθλητές, που στηρίζει χορηγικά ο Stoiximan.gr.

Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε για τα εναρκτήρια καμπ προετοιμασίας:

“Μετά από ένα μήνα προετοιμασίας και αφού μεσολάβησε ένα διάστημα ξεκούρασης μετά από μια δύσκολη σεζόν, ξεκίνησαν τα καμπ προετοιμασίας που έχουμε προγραμματίσει για φέτος, με πρώτο αυτό στην Αθήνα με τις Γερμανίδες Laboureur-Sude. Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά στην αγωνιστική μας κατάσταση, αλλά μας βοήθησε ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς επίσης και να θέσουμε ατομικούς και ομαδικούς στόχους για τα στοιχεία του παιχνιδιού που χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο.

Το αρνητικό είναι ότι δε μας βοήθησαν καθόλου οι καιρικές συνθήκες ώστε να μπορέσουμε να προπονηθούμε σε ανοικτό γήπεδο που είναι και το ζητούμενο.

Το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας μας θα συνεχιστεί στην Τενερίφη όπου ήρθαμε την Κυριακή, ώστε να κάνουμε κοινές προπονήσεις και φιλικά με τις Εθνικές ομάδες της Ελβετίας, Ισπανίας και Σλοβακίας με στόχο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πολύ σημαντική σεζόν που πλησιάζει. Τα ξαναλέμε από Τενερίφη λοιπόν!”

Η Βίκυ Αρβανίτη μαζί με την Μαρία Τσιαρτσιάνη, που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο μπιτς βόλεϊ, είναι δύο από τις αθλήτριες των οποίων ο Stoiximan.gr  αποτελεί υπερήφανο χορηγό.

 


 

Οι υπόλοιποι αθλητικοί ήρωες, που στηρίζει ο Stoiximan.gr:

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών, γυναικών, εφήβων ανδρών, εφήβων γυναικών, νέων και νεανίδων, η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη, και οι γυμναστές Λευτέρης Πετρούνιας και Βάσω Μιλλούση.