Ευκαιρία για… συμπεράσματα στην Μαδρίτη

Ακόμη και ο πλήρης Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Πόσο μάλλον δε το τριφύλλι χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να πάνε στο άντρο της «βασίλισσας» για… κλεφτοπόλεμο. Δηλαδή ένα απόλυτα «σεταρισμένο» παιχνίδι που δεν θα επιτρέψει στους Ισπανούς να επιβάλλουν το γρήγορο, αγαπημένο, ρυθμό τους, ο οποίος μπορεί όχι απλά να νικήσει αλλά να διαλύσει κάθε αντίπαλο. Ακόμη και τον πλέον ισχυρό. Ο Οντέτ Κάτας θα έχει την ευκαιρία το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα της Ρεάλ, να βγάλει ασφαλέστατα συμπεράσματα. Τόσο για το αν οι παίκτες του είναι σε θέση να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του, όσο και αν είναι ικανοί να κάνουν απανωτές υπερβάσεις.

Euroleague στη Stoiximan με Live Streaming* και “20άρα και… ταμείο”* (Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Ποιες θα είναι αυτές; Πρώτον, να μην παρασυρθούν από τον ίδιο τους τον εαυτό που φέτος… φτιάχτηκε για να τρέψει. Δεύτερον, να δείξουν ευφυία που είναι απολύτως απαραίτητη στην αντιμετώπιση ενός πληρέστερου και κυρίως δυνατότερου αντιπάλου. Ο κλεφτοπόλεμος που λέγαμε.

Για τον κόουτς Κάτας η αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διαπιστώσει ΟΛΕΣ τις αδυναμίες της ομάδας του και του κάθε παίκτη του ξεχωριστά. Διότι για να αντέξεις σε τόσο δύσκολες συνθήκες ανταγωνισμού πρέπει να φτάσεις στο ύψιστο σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας και συγκέντρωσης. Όποιο από τα δύο παρουσιάσει μεγάλο διάγραμμα στη διάρκεια του αγώνα θα το… πληρώσεις πολύ ακριβά.

Euroleague στη Stoiximan με Σούπερ Αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα παικτών & ομάδων!

Το μόνο ευχάριστο αφορά στον ίδιο τον Ισραηλινό κόουτς, που προφανώς δεν θα έχει ιδιαίτερο άγχος εν όψει της αναμέτρησης. Είναι από τις φορές που κανείς δεν θα κρίνει τον προπονητή με αυστηρότητα. Εκτός ίσως από τους συνήθεις υπόπτους που θεωρούν τον προπονητή «μάγο» και περιμένουν να βγάλει λαγούς από το καπέλο. Τέτοιοι δεν υπάρχουν. Όσο μεγάλα ονόματα και αν είναι… Οπότε ο Κάτας δεν έχει λόγο να ανησυχεί.

SOKIN