Όλοι έχουμε παίξει μπάσκετ έτσι;  Ποιοι χαρακτήρες είναι αυτοί που εμφανίζονται στα γήπεδα μπάσκετ της γειτονιάς ;

Είναι πάρα πολλοί που εμφανίζονται να παίξουν μπάσκετ στο γήπεδο και έχουν το μυαλό τους οπουδήποτε αλλού εκτός από το παιχνίδι.  Οι χαρακτήρες είναι συγκεκριμένοι  και  αν έχετε παίξει μερικά χρόνια δεν μπορεί παρά να τους έχετε δει μπροστά σας.

Στην τελική στο γήπεδο πάντοτε βγάζουμε τον άλλο μας εαυτό.  Υπάρχουν πολλοί που έρχονται και θέλουν απλά να εξασκηθούν αλλά πάντοτε υπάρχουν και εκείνοι που έχουνε απωθημένα επειδή δεν έγιναν ντραφτ ποτέ στο NBA.  Ποιον μπορείτε να δείτε;

Αυτός που έχει  πάντοτε την δικαιολογία έτοιμη.  Πάντοτε όταν παίζει μπάσκετ και χάνει ένα σουτ, έχει έτοιμο τον λόγο για τον οποίο έχασε το σουτ. Τον πονάει το χέρι του. Τον πονάει το πόδι του.  Μπήκε κάτι στο μάτι του.  Θα βρει κάτι για να πει.

Μετά έχουμε αυτόν που νομίζει ότι παίζει Πάλη ή Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο .  Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις μαζί του χωρίς να τσακωθείς ή να σου κάνει κάποια λαβή για να σε τσακίσει κάτω ενώ όταν το κάνει θα παραπονεθεί γιατί κατά την γνώμη του είναι μέσα στους κανόνες….άσχετα αν εσύ έχεις σπάσει κανένα χέρι.

Ο κύριος Συγνώμη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζητήσει συγνώμη για οτιδήποτε λάθος κάνει. Έχασε σουτ; Συγνώμη. Έκανε λάθος πάσα; Συγνώμη. Σε ακούμπησε; Συγνώμη….

Προχωρώντας βρίσκουμε τον αγαπημένο τύπο του γράφοντα, είναι ο κ.αξεσουάρ.   Θυμάστε παλιά τον φίλο σας που έπαιρνε ότι παπούτσι έβγαζε  η Nike πρώτος;  Ε, αυτός είναι!  Μπλούζες με ονόματα από τον MVP του NBA της κάθε σεζόν, περικάρπια, σορτσάκια. Ότι θες εκείνος το έχει.

Συνήθως αυτός που τα έχει και όλα αυτά σε κάνει να νομίζεις πως είναι και καλός παίκτης.  Οπότε πάντοτε τον διαλέγεις στην ομάδα σου πιστεύοντας ότι έχεις 10-20 ποντάκια στο χέρι με αυτόν. Πόσες και πόσες φορές όμως δεν έχεις  απογοητευτεί όταν τον είδες να πιάνει την μπάλα και να την ρίχνει στον γάμο του καραγκιόζη; Πολλές ε; Το ξέρουμε.

Υπάρχουν, πολλοί ακόμα και θα σας προσκαλούσαμε να δείτε το παρακάτω βίντεο όπου τους περιγράφει όλους αναλυτικά.  Θα δείτε και πολλούς ακόμα. Θα δείτε τον  Μπαμπά που έρχεται με το παιδί του. Τον παππού που νομίζει ότι ακόμα το χει… και πολλούς ακόμα

Ξεχάσαμε κάποιον;