Οι οπαδοί της #MuFc αποθεώνουν τον πρόεδρο τους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προχωρήσει εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, στοχεύοντας στην επιστροφή στους τίτλους την καινούρια αγωνιστική χρονιά. Οι οπαδοί των “κόκκινων διαβόλων” αναγνωρίζουν την προσπάθεια του προέδρου στις μεταγραφές και τον αποθεώνουν στο twitter.

Δευτέρα απόγευμα ο Bastian Schweinsteiger και ο Morgan Schneiderlin παρουσιάστηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσαν μία εξαιρετική τετράδα μεταγραφών, την οποία συμπληρώνουν οι Memphis Depay και Matter Darmian. Την πρώτη χρονιά κατά την οποία ο Ed Woodward βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας, με τον David Moyes στον πάγκο η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών ήταν μεγάλη καθώς η μοναδική μεταγραφή που ξεχώριζε ήταν αυτή του Marouanne Fellaini. Φυσικά, το κλίμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετο μετά και τις ανακοινώσεις της Δευτέρας.

Οι οπαδοί έχουν αναγνωρίσει την προσφορά του στο οικονομικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι με την πραγματοποίηση των μεγάλων μεταγραφών και πλέον είναι θέμα του Luis Van Gaal να δημιουργήσει μια ομάδα δεμένη που θα μπορέσει να κοντράρει την Τσέλσι του Μουρίνιο. Μέχρι τότε, ο Ed Woodward απολαμβάνει δημοσιότητα… rock star στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

One Comments

  1. Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However I am experiencing difficulties with your RSS.
    I don’t understand why I can’t subscribe to it. Is there anybody else
    getting similar RSS issues? Anyone that knows the solution will
    you kindly respond? Thanx!!

Leave a Reply