ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ BULLYING

Μια μεγάλη συναυλία ενάντια στο Bullying διοργανώνεται την Δευτέρα 11 Μαϊου και ώρα 20:30 στο Pantheon Theater με τον Stoiximan.gr να είναι ο μέγας χορηγός. Τα έσοδα θα διατεθούν για την λειτουργία της νέας δομής του οργανισμού, “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. “Το Σπίτι του Παιδιού”.

«Το Σπίτι του Παιδιού» αποτελεί την πρώτη στην Ελλάδα, και μία από τις ελάχιστες στον κόσμο, εξειδικευμένες Δομές Εξατομικευμένης Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε Παιδιά και Εφήβους, θύματα κάθε μορφής κακοποίησης καθώς και παιδιά θύματα bullying.

Μερικοί από τους σημαντικότερους συνθέτες και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας,θα βρεθούνε στην σκηνή και θα προσπαθήσουν, να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση του φαινομένου του Σχολικού Εκφοβισμού.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις της συναυλίας ανέλαβε ο μουσικός – ενορχηστρωτής – ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου. Οι συνθέτες και οι ερμηνευτές που αποδέχθηκαν την πρόσκληση είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Λένα Αλκαίου, Χρήστος Δάντης, Φωτεινή Δάρρα, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Νίκος Ζιώγαλας, Ηρώ, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Μελίνα Κανά, Σία Κοσκινά, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευτυχία Μητρίτσα, Αντώνης Μίτζελος, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μίμης Πλέσσας, Σαλίνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης Σπανός, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ραλλία Χρηστίδου, Julie Massino.

Όπως δήλωσε ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan.gr: “Σήμερα ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ για να στηρίξουμε και αυτή την προσπάθεια του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ στην διοργάνωση της μεγάλης αυτής συναυλίας κατά του bullying με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών. Σ΄ αυτούς τους Καλλιτέχνες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα αυτό. Ο Αγώνας κατά του σχολικού εκφοβισμού χρειάζεται όσους περισσότερους συμμάχους γίνεται, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Κι εμείς με τις δικές μας δυνάμεις μας θα στηρίζουμε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ.”

 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒULLYING 

Τοποθεσία: PANTHEON THEATER
Πειραιώς 166 Ταύρος 11854, τηλ.: 210-3471111, site: pantheontheater.gr

  • Ημερομηνία: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015
  • Ώρα προσέλευσης: 20:00
  • Ώρα έναρξης: 20:30
  • Διάρκεια Συναυλίας: 3 ώρες
  • Προπώληση εισιτηρίων: http://buy.tickethour.com
  • Τιμές εισιτηρίων από 10 euro

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.hamogelo.gr – 210 3306140

Ενημερώσου για το bullying: www.mifovasai.gr