2.500€ σε 4 τυχερά μέλη της Stoiximan στο Master του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ! 

Το σπουδαίο ντέρμπι του Φαλήρου, είχε… τρίτο ημίχρονο για ορισμένα μέλη της Stoiximan, που συμμετείχαν εντελώς δωρεάν* στο Master! 

Όταν λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής ο Ντάνιελ Σλάγκερ σφύριζε τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης», για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, τέσσερα άκρως διορατικά μέλη της Stoiximan δικαιώθηκαν στις προβλέψεις τους!

Η συμμετοχή τους στο Master που διεξάγονταν στο πλαίσιο αυτής της τεράστιας συνάντησης, τους οδήγησε σε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, αφού από το συνολικό των 10.000€, πήραν από 2.500€ το καθένα. 

Η επάρκειά τους στο κομμάτι του να «δουν» μπροστά, έφερε σωστές απαντήσεις στα καθιερωμένα πια ερωτήματα των Master, δηλαδή «Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια » αλλά και «Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα».

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι! 

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έδωσε την πρώτη ώθηση σε όλους όσοι τον πίστεψαν ως το πρόσωπο που θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ η διαμόρφωση του τελικού 2-4 από τον Γιώργο Μασούρα στις καθυστερήσεις επαλήθευσε την πρόβλεψή τους!

Κάθε εβδομάδα, τα μέλη της Stoiximan μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν στα Master που συνοδεύουν τα μεγάλα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, διεκδικώντας πολύ σημαντικά έπαθλα. 

Το επόμενο σκέλος αυτής της πάντα διασκεδαστικής διαδικασίας, είναι την Πέμπτη 9/11 με τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν 4 ξεχωριστά Stoiximan Master για τα παιχνίδια:

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός

Ρεν – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν

ΑΕΚ – Μαρσέιγ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις