Ο ΠΑΟΚ “μοίρασε” από 1.250€ στο Stoiximan Master σε 8 τυχερούς!

Το Stoiximan Master επέστρεψε δυναμικά και… αντάμειψε 8 τυχερούς που προέβλεψαν σωστά σκορ και 1ο σκόρερ στο παιχνίδι του Δικεφάλου!

Ο ΠΑΟΚ γέμισε με συναισθήματα χαράς, πέρα από το πολυπληθές κοινό του και 8 μέλη της Stoiximan για τις ακριβέστατες προβλέψεις τους στο Master Derby Edition.

To 1-4 της Ιερουσαλήμ και η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ, φέρνει τον «δικέφαλο» στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Οι 8 «εύστοχοι» για τις προβλέψεις τους, έλαβαν από 1.250€ καθώς απάντησαν σωστά και στα δύο ερωτήματα του Master της Stoiximan.

Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκειά του, καθώς και το ποιος παίκτης θα πετύχει το πρώτο γκολ.

Το πρώτο γκολ, μπήκε από «φίλια πυρά», καθώς ήταν αυτογκόλ του Άντι Γκότλιεμπ. Συνεπώς,  ο σκόρερ του επόμενου τέρματος του ματς, Μπράντον Τόμας, ήταν η απάντηση στο ερώτημα του Master, που αφορούσε στο «Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα».

Οι 8 νικητές απάντησαν σωστά και στην ερώτηση «Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα (στην κανονική διάρκεια).

Όσοι διέβλεψαν το ολοκάθαρο over με 5 τέρματα και σε «διαμόρφωση» 1-4 πανηγύρισαν και μοιράστηκαν τα 1.250€, με τη συμμετοχή τους να είναι εντελώς δωρεάν.

Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε και η Stoiximan θα φέρει άφθονα Master, είτε Derby είτε Weekly Edition, για περισσότερες ευκαιρίες εντελώς δωρεάν*, όπως είναι όλες οι συμμετοχές στα Stoiximan Master. 

Σειρά παίρνει την Κυριακή (6/8) ο τελικός του Community Shield ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ!

 Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.