Για το γόητρο η Ελλάδα απέναντι στη Γαλλία, έτοιμες για μάχη Βραζιλία και Αργεντινή στο Μαρακανά!

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Group B της προκριματικής φάσης του Euro 2024 με την αναμέτρηση κόντρα στη Γαλλία, που έρχεται με Stoiximan Master!

Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Το πάλεψε η ομάδα του Πογέτ, πήρε τα ματς που έπρεπε, εντούτοις δεν βρήκε τρόπο να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια του ομίλου. 

Το όνειρο ωστόσο της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω του Nations League. Έχει κάνει βήματα προόδου η Ελλάδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, εντούτοις η κόντρα που άνοιξε ανάμεσα σε Πογέτ και ΕΠΟ προμηνύει αλλαγή σκυτάλης στην άκρη του πάγκου. 

Μάνταλος και Κουρμπέλης είναι εκτός μάχης ελέω καρτών, ο Μπάλντοκ θα προφυλαχθεί καθώς έρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Τσιμίκας επίσης θα μείνει εκτός αφού έχει δύο κίτρινες και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στα playoffs τον Μάρτιο. Κλήθηκαν οι Τσιγγάρας, Ζέκα για να καλύψουν τα κενά. Επιτυχημένο το τεστ στο 2-0 επί της Νέας Ζηλανδίας, όπως και να ‘χει ωστόσο πίεση δεν υπάρχει για την αναμέτρηση με τη Γαλλία. 

Η Γαλλία μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο τις υποχρεώσεις της στο Group B. Οι «τρικολόρ» δεν πάτησαν φρένο πουθενά και εύκολα ή δύσκολα, κέρδισαν όποιον βρέθηκε στο δρόμο τους. Το 7/7 με γκολ… 27-1(!) είναι χαρακτηριστικό της δυναμικής τους. Πανίσχυρο το ρόστερ, με παίκτες για κάθε γούστο, μα πάνω απ’ όλα με αστείρευτο ταλέντο, ποιότητα και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του τροπαίου, επομένως η σαρωτική παρουσία της στον όμιλο ουδεμία έκπληξη προκαλεί. 

Παιχνίδι γοήτρου για την Ελλάδα, ενώ για τη Γαλλία το μοναδικό κίνητρο είναι ολοκληρώσει την προσπάθεια της στον όμιλο με το απόλυτο των οκτών νικών. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Τιράμ σε απόδοση 4.80 στη Stoiximan.

Τα ξημερώματα (02:30) της Τετάρτης, Βραζιλία και Αργεντινή συγκρούονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ στη ζώνη Νοτίου Αμερικής, σε μία αναμέτρηση που έρχεται και αυτή με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Αμφότερες αναμένεται να πάρουν σχετικά εύκολα ένα από τα εισιτήρια πρόκρισης, εντούτοις η μεταξύ τους κόντρα έρχεται σε μια ιδιαίτερη στιγμή. 

Και αυτό γιατί μετά το 2/2 στο ξεκίνημα, η Βραζιλία συνέχισε με το 1-1 κόντρα στη Βενεζουέλα και τις back to back ήττες από Ουρουγουάη και Κολομβία! Πλήγμα στον εγωισμό της τα συγκεκριμένα αποτελέσματα και καμπανάκι για τη συνέχεια.

Η Αργεντινή είναι πρωτοπόρος της διαδικασίας, καθώς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με τέσσερις σερί νίκες. Έπεσε ωστόσο θύμα της Ουρουγουάης στο 0-2 του Μπουένος Άιρες και κατάλαβε πως δεν είναι άτρωτη. Ψάχνει αντίδραση και είναι αναγκασμένη να το κάνει στο πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του ομίλου. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για την ώρα, καθώς διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας στη μάχη της πρόκρισης.

Παρά τις όποιες απουσίες, τα ρόστερ των ομάδων είναι πανίσχυρα. Υπάρχει μια σχετική ισορροπία ποιότητας, κίνητρο αγωνιστικό και γοήτρου, ωστόσο η κούραση ενδεχομένως να αποδειχθεί ανασταλτικός χαρακτήρας όσον αφορά το θέαμα. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 2,5 γκολ & Over 0,5 κόκκινες κάρτες σε απόδοση 4.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.