jose mourinho

Και τώρα οι δυο τους

Το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το ματς του διημέρου σε ολόκληρη την Ευρώπη με τη λογική ότι θα κρίνει πολλά για στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά αν νικητής αναδειχτεί η Τσέλσι.


Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι από το infographic του Stoiximan.gr


 

Μιλάμε πάντως για ένα αρκετά περίεργο ντέρμπι που έχω την εντύπωση ότι βρίσκει τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε κρίση. Οι Λονδρέζοι έρχονται από το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο από την Μπράντφορντ στην έδρα τους (μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που ο  Μουρίνιο έχει ηττηθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ και η πρόκριση στο Λιγκ Καπ δεν αρκεί για να επουλωθούν οι πληγές) ενώ θα στερηθούν  σίγουρα τον Ντιέγκο Κόστα και ίσως και τον Σεσκ Φάμπρεγας. Από την άλλη οι «Πολίτες» έρχονται από δυο ηχηρά – εντός έδρας – χαστούκια από Άρσεναλ (πρωτάθλημα) και Μίντλεσμπρο (κύπελλο).

Πιστεύω πολύ στην ικανότητα του Μουρίνιο  να διαχειρίζεται τέτοιου είδους κρίσεις ενώ ο Πορτογάλος έχει τον τρόπο να κερδίζει τους «τελικούς». Η παράδοση είναι με το μέρος των «Μπλε» που έχουν κερδίσει στα 11 από τελευταία 16 εντός έδρας με την Σίτι (μόλις μια ήττα) ενώ στη μάχη των πάγκων ο Μουρίνιο μετράει 7 νίκες σε 11 αγώνες απέναντι στον Πελεγκρίνι (7-2-2).

Το DNB υπέρ της Τσέλσι έχει λογική.

 

Γιάννης Λυσικάτος

dumspirobet.net