eSports: League Of Legends Worlds Final

Φτάσαμε στον τελικό λοιπόν με το ζευγάρι DAMWON Gaming εναντίων Suning, οι μεν πέρασαν από τους G2 Esports εύκολα σχετικά ενώ οι Suning έκαναν την έκπληξη και έστειλαν για πακετάρισμα τους TES!

Γράφει ο Vasilis Ortega 

Σάββατο πρωί έναρξη στις 12 η ώρα το πρωί λόγο Κίνας, φαβορί δικαίως οι DAMWON Gaming με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά φυσικά μιας και μιλάμε για τελικό. Αναμένω νέο ρεκόρ viewers για φέτος μετά και τα 100εκατ. που έφτασαν πέρυσι ενώ 70 και πλέον επιλογές βρίσκονται ήδη διαθέσιμες στην Stoiximan καλύπτοντας σταθερά το γεγονός. Αναμένω νίκη των DAMWON Gaming εύκολα ή δύσκολα, το χαντικαπ θα είναι η επιλογή μου.  

Ta eSports είναι στη Stoiximan με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Fun Fact  : 

Το gaming είναι για όλες τις ηλικίες πόσο μάλλον την εποχή μας που έχουμε ήδη κλείσει 20 χρόνια από την γνωριμία μας με τους υπολογιστές. Οι Silver Snipers όμως από την Σουηδία έχουν το ρεκόρ, τρείς άνδρες και 2 γυναίκες με εύρος ηλικιών 64-76 το κρατάνε ακόμα ζωντανό! 

  • Öivind Windy Toverud, 76 
  • Abbe BirDie Drakborg, 76 
  • Wanja Knitting Knight Godänge, 64 
  • Baltasar ElNiño Aguirre, 65 
  • Inger Trigger Finger Grotteblad, 67 

Counter Strike : BLAST Premier Fall Series  

Τα νέα και οι μεταγραφές στην σκηνή του Counter Strike είναι πολλά ενώ παράλληλα τρέχει και το BLAST με $150k έπαθλο και κυρίως 6 pass για τα τελικά. Ο Niko όπως σας ενημερώσαμε και την προηγούμενη φορά έκλεισε και επίσημα στους G2 Esports, ο Jacks οδηγείτε στον πάγκο ενώ οι Faze συνεχίζουν προς το παρόν με τον Olοf. Εφόσον δέσει ο Σέρβος αστέρας με τους συμπατριώτες του και φυσικά τον Kennys τους βλέπω άμεσα στο top-5 του World Ranking. O Nawk γύρισε από το ιατρικό διάλλειμα που είχε και αγωνίζεται κανονικά με τους Ninjas ενώ και ο Jks επιτέλους ολοκλήρωσε το roster των Complexity.  

OG και Natus Vincere είναι οι πρώτες ομάδες που πήραν τα 2 pass από τον Ομιλο Α, ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον Ομιλο Β. Οι Γερμανοί BIG αδιαφιλονίκητο φαβορί με τους Γάλλους του Zywoo και τους Complexity να δίνουν μάχη για ότι μείνει. Για τον Ομιλο Γ τα πράγματα είναι σχετικά ξεκάθαρα, Astralis σίγουρα πρώτοι με FURIA αλλά και G2 Esports να ακολουθούν, πιθανότατα θα γίνει  και το ντεμπούτο του Niko με την καινούρια του ομάδα.  

Intel Extreme Masters αλλά και  Flashpoint επόμενες στάσεις της στήλης μας, μέχρι τότε Καλή Τύχη σε όλους