Francesco-Totti

«Εμφύλιοι» στο Europa League

Δύο «εμφύλιους» περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Europa League απόψε. Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο Ισπανικών κι ένα μεταξύ δύο Ιταλικών ομάδων, τραβούν τα βλέμματα.

Villarreal – Sevilla

2,12-3,60-3,95 με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για το Europa League, τη στιγμή, που και στην Primera Division έχουν κοινούς στόχους. Η Sevilla είναι στην πέμπτη θέση με 49 βαθμούς, πέντε πίσω από την τέταρτη Valencia και τα προκριματικά του Champions League. Η Villarreal είναι έκτη, με έναν βαθμό λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο.

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Celta με 4-1, ενώ η Sevilla επικράτησε με 3-4 εκτός έδρας της Deportivo La Coruna.

Αρκετά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους. Δεν είναι διαθέσιμος, λόγω τιμωρίας, ο μέσος Pina, καθώς και οι Bruno Soriano. Marin, Jokic, ενώ είναι αμφίβολοι οι Giovanni Dos Santos, Dorado.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να ανησυχούν μόνο για την αμφίβολη συμμετοχή των Carrico, Pareja και την απουσία του τερματοφύλακα Beto.

 

Fiorentina – Roma

H Fiorentina (φαβορί στο 2,35 στον Stoiximan.gr) προέρχεται από τη συντριβή στη Ρώμη, αλλά από την άλλη ομάδα της πόλης, τη Lazio, με 4-0, τη Δευτέρα. Έπεσε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, χάνοντας το μεγάλο αήττητο σερί των 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον οι “Viola” απέχουν τέσσερεις βαθμούς από την τρίτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Δεν είναι στη διάθεση του Vincenzo Montella οι Bernardeschi, Gomez και Rossi, ενώ είναι αμφίβολοι οι Babacar, Savic, Tatarusanu και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Diamanti και Gilardino.

H Roma δεν έπεισε για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Chievo Verona εκτός έδρας. Απέχει πλέον 11 βαθμούς από τη Juventus, αλλά την έχουν πλησιάσει στους τέσσερεις η Napoli και η Lazio και αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να χάσει και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Εκτός είναι ο Leandro Castan, και ο αρχηγός Francesco Totti, ενώ αμφίβολοι είναι οι Doumbia, Ibarbo, Maicon .