osfppao

Crash Test

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ σε έναν αγώνα ιστορικής σημασίας.

Πρώτον γιατί σηματοδοτεί την επιστροφή των Πειριαωτών στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στην Α2 και δεύτερον διότι αυτή η επιστροφή συνυπάρχει με την αλλαγή διοίκησης της ΕΟΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε κάθε περίπτωση είναι το πρώτο ντέρμπι της νέας εποχής.

Οι μεν ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να δείξουν ότι είναι το φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα και να πάρουν μια εμφατική νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν την προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή από θέση ισχύος. Οι μεν πράσινοι θα προσπαθήσουν να πάρουν όχι απλά μια εκτός έδρας νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου αλλά ταυτόχρονα να γυρίσουν το τσιπάκι έπειτα από ένα κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Και οι δύο μονομάχοι γνωρίζουν καλά τι μπορεί να σημάνει η νίκη σε ένα μεταξύ τους ντέρμπι, οπότε θα μπουν στο παρκέ με την απόλυτη δυνατή συγκέντρωση.

🏀 Stoiximan Basket League με MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!

Ως γηπεδούχος αλλά και εκ πρώτης όψεως ως πιο αθλητική ομάδα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να τρέξει. Να ανοίξει τον ρυθμό και το σκορ, να ανοίξει το γήπεδο. Έχει τους παίκτες να το κάνει, είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση αλλά και έναν προπονητή, τον κόουτς Μπαρτζώκα που αρέσκεται σε αυτό το παιχνίδι.

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει το ακριβώς αντίθετο. Να κατεβάσει το τέμπο, να σετάρει το παιχνίδι και να πάει σε παιχνίδι 5 εναντίον 5, που δεν θα δώσει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να τρέξει.

Το κομμάτι των ριμπάουντ είναι κλειδί για την εξέλιξη του ματς, οπότε κάθε μάχη για το ποιος θα πάρει την μπάλα έπειτα από άστοχο σουτ θα είναι… επική. Οι ψηλοί του Ολυμπιακού, ξέρουν ότι πρέπει να φθείρουν τον Γιώργο Παπαγιάνη, ώστε να υπερισχύσουν σε αυτό τον… πόλεμο και ο κόουτς Πρίφτης αντόστοιχα, ξέρει ότι πρέπει να τον προφυλάξει. Στο τέλος της βραδιάς ο νικητής σε αυτή την κόντρα, θα είναι πιθανότατα και νικητής στο ματς.

SOKIN