H Stoiximan πλήρωσε από τώρα ως πρωταθλήτριες Μπάρτσα & Νάπολι, αλλά και Χάαλαντ πρώτο σκόρερ!

Τι κοινό έχουν Μπαρτσελόνα, Νάπολι και Χάαλαντ; Η λέξη που τους ενώνει από το πρωί της Πέμπτης είναι το… ταμείο! Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Ταμείο πήγαν το πρωί της Πέμπτης (30/03) όσοι επέλεξαν στη Stoiximan πρωταθλήτρια Ισπανίας την Μπαρτσελόνα, όσοι πόνταραν πρωταθλήτρια Ιταλίας την Νάπολι και όσοι έπαιξαν πρώτο σκόρερ στην Premier League τον Έρλινγκ Xάαλντ!

H La Liga βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με 12 αγωνιστικές να απομένουν έως το φινάλε. Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα 12 πόντων από την δεύτερη Ρεάλ (68β. έναντι 56β.), ωστόσο υπάρχει ακόμα δρόμος για να κριθεί και μαθηματικά ο τίτλος υπέρ της.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Stoiximan να πληρώσει από τώρα τα πονταρίσματα των παικτών της για την κατάκτηση της La Liga από την Μπαρτσελόνα!

Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο πρωτόγνωρη δεν είναι για τα μέλη της Stoiximan, καθώς έχει συμβεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Ιανουάριο του 2012, τον Φεβρουάριο του 2016 και τον Μάρτιο του 2021 είχε πληρώσει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 το είχε κάνει και με τον ΠΑΟΚ.

Super προσφορά* γνωριμίας με Cosmote TV στη Stoiximan! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που γίνει η μεγάλη ανατροπή στην Ισπανία και η Μπαρτσελόνα χάσει την κούπα, τότε η Stoiximan θα πληρώσει φυσικά και όσους έχουν παίξει ως νικήτρια την ομάδα που θα το κατακτήσει! Δηλαδή σε περίπτωση ανατροπής, η ελληνική στοιχηματική εταιρεία θα πληρώσει δύο ομάδες ως νικήτριες μιας διοργάνωσης!

Πληρώθηκαν και η Νάπολι και ο Χάαλαντ!

Την ίδια απόφαση με την La Liga, πήρε η Stoiximan και για την Serie A πληρώνοντας όσους επέλεξαν την Νάπολι ως πρωταθλήτρια. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και τον Μάρτιο του 2021 με την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, αλλά και τον Δεκέμβριο του 2019 για όσους πόνταραν στη Λίβερπουλ. Το ίδιο έτος και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, είχε πληρώσει και τη Γιουβέντους (Serie A) αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν (Ligue 1).

Παράλληλα για πρώτη φορά αποφάσισε να κάνει πρώιμη πληρωμή και για παίκτη και συγκεκριμένα τον Έρλινγκ Χάαλαντ ως πρώτο σκόρερ της φετινής Premier League.

Και μπορεί να μοιάζει δύσκολο όλα τα παραπάνω να μην επαληθευτούν, ωστόσο στο παρελθόν έχει συμβεί σε εταιρίες στοιχημάτων να πάρουν το ρίσκο της πρόωρης εξόφλησης και στο τέλος να πληρώσουν δύο ομάδες!

Όταν η Betfred πλήρωσε δύο ομάδες ως πρωταθλήτριες

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ανήκει σε αυτή την κατηγορία αποτελεί η βρετανική εταιρία Betfred ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φανατικός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό τον είχε οδηγήσει να πληρώσει πρόωρα τον Μάρτιο του 1998 ως πρωταθλήτρια τη Γιουνάιτεντ, κίνηση που του κόστισε 500.000 λίρες αφού εκείνη τη χρονιά η Άρσεναλ επέστρεψε από το -11, κατακτώντας την Premier League.

Ωστόσο δεν έβαλε μυαλό και την ξαναπάτησε τον Απρίλιο του 2012 πληρώνοντας πρόωρα ως πρωταθλήτρια τη Γιουνάιτεντ όταν αυτή βρισκόταν στο +8 από τη Σίτι με έξι παιχνίδια να απομένουν. Μάλιστα δήλωσε τότε δημόσια πως “το 1998 ο Φέργκι μου είπε να μην πληρώνω ποτέ πρόωρα, αλλά αυτή την φορά δεν πρόκειται να πέσω έξω”. Τελικά οι “πολίτες” έφτασαν την ομάδα του και πήραν το πρωτάθλημα χάρη στη διαφορά τερμάτων!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.