volleyball- net

Η εβδομάδα ξεκινάει με ντέρμπι!

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει η εβδομάδα στο volley όπου η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος πέφτει με το τηλεοπτικό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη. Το παιχνίδι μπορείτε να το απολαύσετε ζωντανά από την τηλεόραση του NS3 ενώ είναι διαθέσιμο και για να στοιχηματίσετε ζωντανά στην πλατφόρμα του stoiximan.

Το πρόσωπο του αγώνα θα είναι δίχως άλλη αμφιβολία ο Γιάννης Καλμαζίδης όπου πέρσι σαν προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα κρατώντας την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης εθνικής.  Αν και οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά σήμερα θα επιστρέψει σαν αντίπαλος και θα έχει σαν στόχο την νίκη που θα κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση.

«Είναι μια ευχάριστη αίσθηση και παράλληλα περίεργη γιατί πέρυσι δέθηκα πολύ με τον Παναθηναϊκο. Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι πολύ δύσκολο. Τώρα όμως είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ και θέλω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Είναι μια δύσκολη έδρα με πολύ ένθερμους φιλάθλους και δεν περνάς εύκολα από εκεί. Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι μια πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα, ίσως όχι τόσο σταθερή, αλλά σίγουρα αύριο θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες και την ομάδα του Παναθηναϊκού για να φύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς», ήταν τα λόγια του Καλμαζίδη.

Στην επιστροφή του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και ο πασαδόρος του “τριφυλλιού” Κώστας Στιβαχτής. “Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό οφείλεται στον Γιάννη Καλμαζίδη. Εγώ τον γνωρίζω από πέρυσι και είδα τι δουλειά κάνει. Τον θεωρώ από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Πέρυσι αυτό που πετύχαμε ήταν άθλος. Ανελαβε την ομάδα μετά από 11 ήττες και μας είχε βοηθήσει πολύ. Οι ίδιοι παίκτες άλλαξαν και έκαναν έναν θεαματικό Β΄ γύρο. Δουλέψαμε και μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά κι αυτό φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς δουλεύει πολύ καλά κι αν κάτι δεν τους πάει καλά το καλύπτουν οι υπόλοιποι. Λειτουργούν βάση ενός πλάνου και βγάζουν τα αρνητικά του αντιπάλου κι όλα αυτά είναι έργο Καλμαζίδη. Δεν θα ξεχάσω την περσινή σεζόν.”