Μπαρτσελόνα vs Παναθηναϊκός Stoiximan Blog

Θα σπάσει το σερί ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στις 22:00 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» από την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague. Ανακαλύψτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την μεγάλη κόντρα, στο Infographic του Stoiximan.gr. Το μεγάλο σερί της Μπαρτσελόνα και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μπαρτσελόνα εναντίον Παναθηναϊκού. Πρόκειται για ένα από τα κλασικά ντέρμπι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, το οποίο έχει χαρίσει επικές μάχες στο παρελθόν, με στιγμές που δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν οι φίλοι του μπάσκετ όπως αυτό έδω το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη (στο 1.08):

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στοχεύει στην επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης και η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα αποτελεί ένα σημαντικό τεστ στον μαραθώνιο της φετινής Euroleague, που έχει τέλος της διαδρομής το Final Four του Βερολίνου. Οι Πράσινοι έχουν να βρεθούν σε Final Four από το 2012 και τον χαμένο μικρό τελικό από την Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε προηγηθεί η ήττα από την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό. Ο φετινός στόχος του F4 είναι ξεκάθαρος, καθώς 4 χρόνια απουσίας είναι πολλά για τον “Εξάστερο”.

Oι Καταλανοί μετρούν 8 συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟ από το 2013 και έπειτα, ωστόσο, οι «Πράσινοι» είναι έτοιμοι να δώσουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. H αναμέτρηση προσφέρεται αποκλειστικά με 0% γκανιότα στον Stoiximan.

Δείτε στο Infographic του Stoiximan.gr ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις κόντρες των αποψινών μονομάχων. (Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

UPDstoiximan-pao_barca-infographic_v3