pao-osfp

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: Ντέρμπι «αιωνίων» [Infographic]

Δύο εβδομάδες μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, έρχεται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι στη SuperLeague, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται να αναμετρηθούν με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού να δείχνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Stoiximan.gr δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον infographic για το μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον «αιώνιο» αντίπαλό του και σε περίπτωση νίκης πλησιάζει στους τρεις, ενώ θα απομένουν ακόμα εννιά αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης θα έχει μια σχετική απόσταση ασφαλείας από τον διώκτη του και θα προσπαθήσει να την κρατήσει μέχρι το τέλος για να στεφθεί πρωταθλητής.

Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα ενδιαφέροντα, πόσω μάλλον φέτος, που παίζονται και πολλά για το πρωτάθλημα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να φτάσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς, μετά και την πρόσφατη ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη θέση.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον Stoiximan.gr με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ και περισσότερα από 140 ειδικά στοιχήματα.

Μάλιστα, οι «Πράσινοι» έχουν αφήσει και πέντε βαθμούς πίσω τον Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο έχουν προσπεράσει εδώ και δύο αγωνιστικές, εκμεταλλευόμενοι το θετικό σερί των πέντε νικών τους (συμπεριλαμβανομένης και αυτής άνευ αγώνα με τη Νίκη Βόλου).

Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό αποτυπώνεται στο παρακάτω infographic του Stoiximan.gr

Σε 55 παιχνίδια με γηπεδούχους τους «Πράσινους» σε Α’ Εθνική και SuperLeague, o Παναθηναϊκός έχει 15 νίκες, ο Ολυμπιακός 16, ενώ 24 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Τα γκολ στα προαναφερθέντα παιχνίδια είναι 53 υπέρ των γηπεδούχων και 50 υπέρ των φιλοξενούμενων.

To infographic εστιάζει ιδιαιτέρως στα δέκα τελευταία χρόνια του ντέρμπι, προσφέροντας διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, εκτός από τις νίκες των δύο αντιπάλων και τα γκολ τους σε αυτά.

Διαβάστε για το πόσες φορές εμφανίστηκαν over 2.5 και under 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία χρόνια, καθώς και πόσες φορές εμφανίστηκαν συγκεκριμένα σκορ σε αυτά τα δέκα τελευταία παιχνίδια.

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω πολύ ενδιαφέρον infographic από τον Stoiximan.gr:

Βάλτε το Infographic στο Blog σας βάζοντας τον παρακάτω κώδικα