O Stoiximan χορηγός σε όλες τις μπυραρίες στην πόλη Ριχάινεμπιτε!

Οι σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας δεν είναι ιδιαίτερα καλές τα τελευταία χρόνια. Οι Γερμανοί δε βλέπουν τους Έλληνες με καλό μάτι, αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο.

O Stoiximan.gr πιστός στο… ειρηνευτικό του έργο ανακοινώνει μια σημαντική κίνηση, που θα εξομαλύνει τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Γερμανία αλλά κυρίως τις σχέσεις των δύο λαών:

Με υπερηφάνια  ανακοινώνουμε ότι το Stoiximan.gr θα είναι πλέον αποκλειστικός χορηγός σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ στην πόλη Ριχάινεμπιτε της βόρειας Γερμανίας.

Στη μικρή πόλη των 27.000 κατοίκων, υπάρχουν αρκετές μπυραρίες, που βρέθηκαν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας ενός μποϋκοτάζ των 12.000 Ελλήνων ομογενών της πόλης σε όλα τα καταστήματα.

Οι Έλληνες της Γερμανίας αποφάσισαν να κάνουν «πόλεμο» στην τοπική οικονομία, καθώς θεωρούσαν ότι η στάση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας προς την Ελλάδα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει δεν ήταν η σωστή.

Έτσι, σταμάτησαν όλοι να πηγαίνουν στις μπυραρίες των Γερμανών συμπολιτών τους με αποτέλεσμα να πέσουν στο μισό οι τζίροι των καταστημάτων. Η πτώση στα έσοδα, σήμανε και την αρχή του προβλήματος, καθώς τα έξοδα παρέμεναν τα ίδια, με τους ιδιοκτήτες των μπυραριών να αναγκάζονται να πάρουν δάνεια που δεν μπορούσαν να εξοφλήσουν για να τα βγάλουν πέρα.

Ο Stoiximan.gr λειτουργεί ως ειρηνευτική δύναμη και πιστεύει ότι με αυτή την κίνηση θα μπορέσει να μεταπείσει τους Έλληνες ομογενείς να επιστρέψουν στις μπυραρίες και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους με τους Γερμανούς του Ριχάινεμπιτε.

Η εταιρεία προτείνει, επίσης, και σε άλλες ελληνικές εταιρείες να βοηθήσουν μικρές πόλεις της Γερμανίας και τους κατοίκους τους, που πλήττονται από παρόμοια μποϋκοτάζ.

Δημιουργείται έτσι η κίνηση «Υιοθέτησε κι εσύ μια μικρή γερμανική πόλη» όπου μια ελληνική εταιρεία θα προσπαθήσει να δείξει με τον τρόπο της στους Έλληνες της Γερμανίας, ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους Γερμανούς πολίτες.

Κάποιοι περιμένουν εδώ και χρόνια τους ξένους επενδυτές για να βελτιωθεί η κατάσταση στην Ελλάδα. Να, που μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε εκείνη να επενδύσει στη Γερμανία…