To μάθημα από τα… αλώνια

Όταν ξεκίναγε η σεζόν, η μισή Ελλάδα περίμενε με αγωνία το πρωτάθλημα της Superleague. Και το περίμενε επειδή όλα έδειχναν ότι θα ήταν το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών. Κάτι που- τουλάχιστον έως τώρα- δυστυχώς ή ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη, αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη σημαντική διαφορά από τους διώκτες του. Αντίθετα, το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr-Football League όχι μόνο προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές αλλά έχει και συναρπαστική εξέλιξη.

Στις δέκα αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα, ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη Λαμία και μόλις δύο νίκες, από τον Άρη και τον ΟΦΗ που επίσης τον καταδιώκουν. Και προσέξτε. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες της πρώτης τετράδας είναι από τις πλέον ιστορικές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» και οι Ηρακλειώτες έχουν λαϊκό έρεισμα που θα ζήλευαν ουκ ολίγες ομάδες της Superleague.

Από κοντά φυσικά- στο θέμα κόσμου- και ο 7ος στη βαθμολογία Πανσερραϊκός που έχει γράψει τη δική του Ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Πέραν της συναρπαστικής εξέλιξης, της ιστορικότητας αλλά και της δημοφιλίας των ομάδων, η Stoiximan.gr- Football League έχει καταφέρει να… απλώνεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και από την Πελοπόννησο μέχρι τη Θράκη, την Κρήτη και τη Μυτιλήνη. Κι επειδή κάποιοι λένε για αλώνια και σαλόνια, έχει ενδιαφέρον στο τέλος της σεζόν να δούμε τι εισιτήρια θα έχουν πει στα σαλόνια και τι στα αλώνια… Αν το ποδόσφαιρο βασίζεται στην απήχηση που έχει στον κόσμο το τελικό αποτέλεσμα θα εκπλήξει πολλούς. Όπως ακριβώς κάνουν μέσα στα γήπεδα οι παίκτες των ομάδων της Stoiximan.gr-Football League, παίζοντας καλή μπάλα… Τι καλή δηλαδή; Μπαλάρα παίζουν!

SOKIN