arsenal-v-manchester-united

Manchester United – Arsenal: Στο ίδιο καζάνι

Απόψε στις 21:45 διεξάγεται ο πιο σημαντικός, από άποψη ονομάτων, προημιτελικός του FA Cup.

Στο ίδιο… καζάνι βράζουν οι δύο ομάδες, καθώς στη φετινή σεζόν, έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν μια θέση στο Champions league της επόμενης περιόδου και το Κύπελλο Αγγλίας.

2.55-3.52-3.05 me 0%ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Η Arsenal είναι ακόμα, τυπικά, μέσα στο Champions League, αλλά η εντός έδρας ήττα από τη Monaco δεν δίνει πολλά περιθώρια για ελπίδα πρόκρισης.

Η United προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, εντός έδρας με Sunderland (2-0) και εκτός έδρας με Newcastle (0-1). Η ομάδα του Louis van Gaal βρίσκεται στην τέταρτη θέση ένα βαθμό κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ενώ κοιτάζει και πίσω της, καθώς η Liverpool είναι πέμπτη, δύο βαθμούς πίσω.

Δεν είναι διαθέσιμος, για τους γηπεδούχους, ο Robin van Persie, ενώ o Jonny Evans είναι τιμωρημένος.

Η Arsenal κατέχει την τρίτη θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, αλλά με ένα βαθμό από τη United και τρεις από τη Liverpool, μόνο σίγουρη δεν μπορεί να είναι. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και την ήττα από τη Monaco στο Champions League.

Τραυματίας είναι ο Gabriel Paulista, ενώ στη διάθεση του Arsene Wenger θα είναι τόσο ο Wojciech Szczesny, που πλέον δεν παίζει βασικός, όσο και ο Nacho Monreal .