Προτάσεις παικτών από τον Hoopfellas για το Fantasy της Ευρωλίγκας!

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει και μαζί το τουρνουά Fantasy της Stoiximan. Αυτή είναι η πρόταση του Hoopfellas με παίχτες που αξίζουν την προσοχή σας στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. 

Ευρωλίγκα με Fantasy Stoiximan και όλα τα ματς του πρώτου γύρου από τώρα διαθέσιμα!

 

Σκότι Ουίλμπεκιν (PG)

Η Μακάμπι ξεκινάει τη σεζόν απέναντι στην αδύναμη αμυντικά Άλμπα και ο Σκότι Ουίλμπεκιν έχει την ευκαιρία να λάμψει. Η ικανότητα να εκτελέσει πίσω από τη γραμμή του τριπόντου στο επιθετικό  transition μπορεί να αποτελέσει βέλος που θα χτυπήσει κατευθείαν στην καρδιά του Βερολινέζους που πάσχουν σε αυτό το κομμάτι.

Εναλλακτικά: Βασίλιε Μίσιτς (PG)

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις εδώ. Ο Σέρβος σταρ είναι ίσως ο πιο ολοκληρωμένος περιφερειακός της διοργάνωσης, έχοντας τη δυνατότητα να πάρει επάνω το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, απέναντι σε οποιονδήποτε. Είναι απλά θέμα κλάσης.

 

Οι αποδόσεις της Stoiximan για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας

 

Tόμας Ουόλκαπ (G)

Ο άσσος της Ζάλγκιρις έχει καθαρά ηγετικό ρόλο στην ομάδα από πέρυσι όντας ο εγκέφαλος της και αυτός που διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο όγκο των αποφάσεων στο παρκέ. Το φυσικό του πακέτο σε συνδυασμό με τις δεξιότητες του τον βοηθούν να γεμίζει τη στατιστική.

 

Άλεξ Πόιθρες (PF/C)

Ο Πόιθρες αποκτήθηκε για να καλύψει με την αθλητικότητα του τις δύο θέσεις της γραμμής ψηλών (παίζει κυρίως στο «5»), έχοντας ξεκινήσει αρκετά δυνατά τη σεζόν. Η πρεμιέρα στην Πόλη θα είναι δύσκολη όμως η φαινομενική ανετοιμότητα του Γκουντάιτις θα του δώσει έξτρα χρόνο και την ευκαιρία να κάνει νούμερα.

 

Ειδικά στοιχήματα για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας

 

Άλεξ Αμπρίνες (SF)

Ο Αμπρίνες είναι ο πιο ζεστός παίχτης των Καταλανών στο ξεκίνημα της σεζόν σκοράροντας αφειδώς , εκμεταλλευόμενος την ικανότητα του να σουτάρει από την περίμετρο την οποία ο κόουτς Σάρας γνωρίζει να εκτοξεύσει. Ο Ισπανός wing δεν είναι ο παίχτς που γεμίζει τη στατιστική όμως η τιμή του είναι χαμηλή και θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή επιλογή αυτή την περίοδο.

 

Λιούκ Σίκμα (PF)

Ο παίχτης που μοιάζει γεννημένος για το Fantasy. To «κομπιούτερ» στην επίθεση του Ρενέσες και ένας από τους βασικούς δημιουργούς της Άλμπα, ξέρει να αξιοποιεί τους συμπαίχτες του, να σκοράρει, είναι δυνατός στο ριμπάουντ και φέρνει με το παιχνίδι του τις λεπτομέρειες που κρίνουν τον νικητή. 

Eναλλακτικά: Eνδιαφέρουσα επιλογή στη θέση αυτή λόγου χαμηλού κόστους και με γνώμονα το ματσάρισμα  της πρεμιέρας είναι και ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ. Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να παράγει στην αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις

 

Όλα τα ειδικά παικτών της Stoiximan για την Ευρωλίγκα

 

Xασάν Μάρτιν (Center)

O ρούκι του Ολυμπιακού ξεκινάει τη σεζόν έχοντας τις προδιαγραφές να εκπλήξει. Η σύμπραξη του με δημιουργούς όπως ο Σπανούλης και ο Σλούκας μπορεί να τον βοηθήσει να παράγει ενώ η δύναμη του στο ριμπάουντ και στην προστασία του καλαθιού θα είναι σημαντική για τα μετόπισθεν των ερυθρολεύκων. Ο Μάρτιν μπορεί να αποτελέσει μια αξιόλογη, οικονομική επιλογή.

 

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας