Flashpoint 2 και IEM Beijing για το Global Offensive στην Stoiximan!

Γράφει ο Vasilis Ortega

Δεύτερο Lockdown αλλά τα eSports δεν επηρεάζονται από την πανδημία μιας και μιλάμε για βιομηχανία που βασίζετε στον διαδικτυακό κόσμο. Σαφώς και τα LAN Tournaments σε γεμάτα από κόσμο στάδια έχουν λείψει φέτος αλλά όλα εξελίσσονται online. Δεκάδες παίχτες έχουν προσβληθεί από την covid-19 αλλά αφενός μιλάμε για νέους ανθρώπους αφετέρου δραστηριοποιούνται έτσι και αλλιώς isolated. Η τελευταία ελπίδα να παρακολουθήσουμε Live tour ήταν το IEM Global Challenge αλλά ακυρώθηκε και αυτό όπως ανακοινώθηκε, λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Μετά το Worlds για το League of Legends με αρκετά θετικά αποτελέσματα θα συνεχίσουμε με το Global Offensive, Flaspoint 2 και IEM Beijing οι διοργανώσεις που τρέχουν παράλληλα από τώρα ως και αρχές Δεκέμβρη. Φυσικά η Stoiximan δεν θα μπορούσε να λείψει από τα συγκεκριμένα event, με μακροχρόνιες αλλά και καθημερινές επιλογές ενώ καλύπτονται και οι 2 στο Stoiximan Fantasy. FURIA – Evil Geniuses – MIBR έχουν μεταφερθεί σε bootcamp στην Ευρώπη, Σερβία κυρίως έτσι ώστε να πάρουν μέρος στα τελευταία μεγάλα τουρνουά της σεζόν. Ο Niko μετά και την μεταγραφή ρεκόρ από τους Faze ενσωματώθηκε κατευθείαν με αποτέλεσμα οι G2 Esports να κερδίζουν τους πάντες, ενώ προσοχή θέλει και το καινούργιο roster των Cloud9. Οι αποδόσεις υποτιμούν και τους Αμερικανούς αλλά και τους c0ntact, τα roster τους είναι ικανά να μοιράσουν εκπλήξεις ειδικά στο Flaspoint 2.

Ta eSports είναι στη Stoiximan με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Fun Fact:

Μιας και ασχολούμαστε με το Counter Strike δεν γίνετε να μην αναφέρουμε την Βραζιλία. Αγαπημένο παιχνίδι στην χώρα του καφέ με μεγάλες ομάδες αλλά και φανατικό κοινό. Μόλις πριν λίγες μέρες ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Casemiro δημιούργησε τους Case Esports με σκοπό να πάρει μέρος στη σκηνή του Counter Strike. Ακόμα πιο ενθουσιώδης είναι ο Neymar Jr με την τρέλα του γνωστή για το παιχνίδι, ατελείωτες ώρες Stream και παιχνιδιού όσο καιρό ήταν τραυματίας στην Παρί. To Twiter τον έκανε viral με τον τελευταίο άσσο του στην Inferno που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

 

Στο ΙΕΜ Beijing η κατάσταση είναι πολύ πιο απλή, 16 ομάδες με τον πρώτο μόνο να κερδίζει το pass για το IEM Global Challenge. To χρηματικό έπαθλο περνάει σε δεύτερη μοίρα μιας και $200k είναι καλά αλλά όχι $1m που δίνει το Flashpoint2. Fnatic – OG και Spirit ήδη αποκλείστηκαν με Astralis – Team Vitality και Natus Vincere να συνεχίζουν, υπενθυμίζω υπάρχει περιθώριο μόνο για μια ήττα. Οι αναμετρήσεις ξεκινάνε από νωρίς το πρωί, ειδικά όσες αφορούν Ρωσία, ενώ αγώνες μπορείτε να δείτε στο LIVE της Stoiximan όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι αγώνες έχουν κυλιόμενο schedule, με αποτέλεσμα να ξεκινάνε με το πέρας του προηγούμενου, οι ώρες είναι κυρίως ενδεικτικές αλλά μην ξεχνάμε πως μιλάμε για αγώνες με διάρκεια τουλάχιστον 3 ώρες.
Το PUBG ακολουθεί ενώ το WoW θα μας απασχολήσει αρχές Δεκέμβρη με το Guilt to Defeat.

Μέχρι τότε καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.