Euro 2024 – Group F: Άλλη κλάση η Πορτογαλία, έξτρα κίνητρο ο Ρονάλντο!

Ένα πολύ δυνατό φαβορί, ένα ξεκάθαρο αουτσάιντερ και δύο ομάδες στο ίδιο επίπεδο συνθέτουν το παζλ στο Group F του Euro 2024.

 

Πορτογαλία, Τσεχία, Τουρκία και Γεωργία διεκδικούν τα δύο εισιτήρια της απευθείας πρόκρισης στα νοκ άουτ, σε έναν όμιλο με καλές πιθανότητες να δώσει πρόκριση και σε έναν εκ των καλύτερων τρίτων ομάδων στην κατάταξη.

SERI: Διεκδικείς έως και 1.000.000€* στη Stoiximan!

Η Πορτογαλία δεν χρειάζεται συστάσεις. Και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της είναι απελευθερωμένη επιθετικά στο χορτάρι. Στυλ παιχνιδιού που μπορεί εύκολα να υποστηρίξει, καθώς διαθέτει ένα εκπληκτικό ρόστερ. Το πιο πλήρες ενδεχομένως των τελευταίων ετών.

Στην προκριματική φάση έκανε… πλάκα. Με 10/10 και γκολ 36-2(!) απέναντι σε Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Ισλανδία, Βοσνία και Λίχτενσταϊν πήρε άνετα την πρώτη θέση στο Group J. Φτάνει στα γήπεδα της Γερμανίας με μεγάλη φιλοδοξία, στοχεύοντας ακόμη και στο τρόπαιο.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με το Επίσημο Άλμπουμ του Euro 2024!

Η Τουρκία έκανε την υπέρβαση στα προκριματικά. Όχι γιατί πήρε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, αλλά διότι το έκανε αφήνοντας την Κροατία στην δεύτερη θέση του Group D! Ο Μοντέλα έβαλε σε μια σειρά το ρόστερ του, έδωσε ταυτότητα στην Τουρκία και έδωσε βάρος στην αποτελεσματικότητα. 

Σκληρή, γρήγορη και με αρκετή εμπειρία η Τουρκία, που αναζητά ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια στο χορτάρι. Προβλημάτισε στη συντριβή 6-1 από την Αυστρία στο φιλικό του Μαρτίου, έβγαλε αποφασιστικότητα στο 0-0 με την Ιταλία, έχασε με γκολ στο φινάλε από την Πολωνία στα φιλικά του Ιουνίου. 

Η Τσεχία άφησε την Πολωνία στην τρίτη θέση και ισοβάθμησε με την Αλβανία στην κορυφή του Group E της προκριματικής φάσης. Κυνική, συμπαγής, πειθαρχημένη και με πολλή υπομονή στο γήπεδο, είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε κάθε αντίπαλο.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Δεν εντυπωσιάζει το ρόστερ της, έχει ωστόσο ποιοτικές μονάδες, αλλά κυρίως συνοχή και μεγάλη συγκέντρωση στο χορτάρι. Δείχνει σε καλή κατάσταση, είναι επτά ματς αήττητη, με πέντε σερί νίκες κόντρα σε Μολδαβία, Νορβηγία, Αρμενία, Μάλτα και Β. Μακεδονία. Ματς όπου έδειξε υψηλή αποτελεσματικότητα επιθετικά.

Η Γεωργία έκανε την υπέρβαση, απλά και μόνο με την παρουσία της στην τελική φάση του Euro 2024. Μπορεί να έμεινε στην 4η θέση του Group A στα προκριματικά, εντούτοις είχε μια δεύτερη ευκαιρία στα playoffs και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Μακροχρόνιες Ενισχυμένες Αποδόσεις για το Euro 2024!

Απέκλεισε στα ημιτελικά το Λουξεμβούργο και πήρε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας επικρατώντας της Ελλάδας στον τελικό, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Επιτυχία που πανηγυρίστηκε δεόντως. Μαμαρντασβίλι, Μικαουτάτζε, Λομπανίζτε, Τσαχβετάτζε και Κβαρατσχέλια οι παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ της. 

Είναι λίγο πολύ ξεκάθαρη η κατάσταση στο Group F. Πολύ δύσκολα η Πορτογαλία θα χάσει την πρώτη θέση, ακόμη πιο δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία η Γεωργία. Το ειδικό στοίχημα Νικητής & 4η θέση 1.Πορτογαλία – 4.Γεωργία σε απόδοση 2.37 στη Stoiximan.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το προφανές φαβορί για τον πρώτο σκόρερ του ομίλου. Τελευταία -ίσως- μεγάλη διοργάνωση για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή και προφανώς το κίνητρο του είναι υψηλό. Το ειδικό στοίχημα Ρονάλντο πρώτος σκόρερ του ομίλου σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

Η Τουρκία θα ψάξει οπωσδήποτε τρίποντο κόντρα στη Γεωργία, θα το παλέψει απέναντι στην Πορτογαλία και θα λογικά θα παίξει εναν «τελικό» με την Τσεχία. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια της επομένως δύσκολα θα μπορέσει να παίξει πολύ επιθετικά. Το ειδικό στοίχημα Τουρκία – Συνολικά Γκολ (Εύρος Γκολ) 0-2 σε απόδοση 3.80 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ