Euro 2024 – Group E: Η ωριμότητα του Βελγίου, ο «killer» Ντόβμπικ και το προβάδισμα της Σλοβακίας έναντι της Ρουμανίας

Βέλγιο, Ρουμανία, Σλοβακία και Ουκρανία μπαίνουν στη μάχη του Group E, στην τελική φάση του Euro 2024.

Με τον Τεντέσκορ στον πάγκο, το Βέλγιο μοιάζει ανανεωμένο. Τελευταία ήττα σε επίσημο ή φιλικό, ήταν τον Νοέμβρη του 2022. Από το Μαρόκο, στη φάση των ομίλων του Παγκσομίου Κυπέλλου. Έκτοτε οι «κόκκινοι διάβολοι» τρέχουν σερί 15 αγώνων, με απολογισμό 10 νίκες και πέντε ισοπαλίες. 

SERI: Διεκδικείς έως και 1.000.000€* στη Stoiximan!

Με 6Ν-2Ι-0Η καθώς και 22-4 γκολ, το Βέλγιο πήρε άνετα την πρώτη θέση του Group F της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Πέτυχε δύο εύκολες νίκες στα φιλικά με Μαρυοβούνιο (2-0) και Λουξεμβούργο (3-0) και δείχνει έτοιμο για την πρόκληση στα γήπεδα της Γερμανίας. Καστάν, Βερτόνχεν, Μενιέ, Βιτσέλ, Ντε Μπρόινε, Τίλεμανς, Ονάνα, Ντε Κέτελαρ, Λουκακού και Τροσάρ, συνθέτουν ένα ρόστερ με πολλή εμπειρία, ταλέντο και τριβή στον πρωταθλητισμό.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με το Επίσημο Άλμπουμ του Euro 2024!

Εντυπωσιακή η Ρουμανία στην προκριματική φάση. Με 6Ν-4Ι-0Η και 16-5 γκολ, πήρε την πρώτη θέση του Group I και μαζί το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. Ανανεωμένη η ομάδα του Ιορντανέσκου, θύμισε κάτι από το παρελθόν και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Σε ύφεση για χρόνια το ποδόσφαιρο της χώρας, μοιάζει να ξυπνά από τον λήθαργο. 

Στα φιλικά του Μαρτίου ωστόσο, αλλά και σε αυτά του Ιουνίου, προβλημάτισε. Κυρίως επιθετικά, καθώς κόντρα σε Βουλγαρία και Λίχτενσταϊν κράτησε το μηδέν στην άμυνα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ντράγκουσιν (Τότεναμ), Μάριν (Έμπολι), Χάτζι (Αλαβές), Μαν (Πάρμα) και Πούσκας (Μπάρι) είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ της Ρουμανίας.

Μετά την Πορτογαλία, η Σλοβακία ήταν η καλύτερη ομάδα στο Group J της προκριματικής φάσης. Πήρε την δεύτερη θέση του ομίλου και μαζί την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Ο Ιταλός Καλτσόνα κάθεται στον πάγκο της Σλοβακίας και δείχνει πως έχει τον τρόπο να παρουσιάζει την ομάδα του αποτελεσματική στο χορτάρι. 

Οι δύο νίκες στα φιλικά του Ιουνίου κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Ουαλία ήρθαν με σκορ 4-0, δείγμα ετοιμότητας από πλευράς Σλοβάκων για την πρόκληση στα γήπεδα της Γερμανίας. Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντούντα (Βερόνα), Λομπότκα (Νάπολι), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας) και Σάουερ (Φέγενορντ) είναι οι παίκτες – κλειδιά της Σλοβακίας.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Πάλεψε γενναία στο Group C της προκριματικής φάσης, ωστόσο τερμάτισε 3η, πίσω από την Αγγλία και ισόβαθμη με την Ιταλία. Εκμεταλλεύτηκε ωστόσο την δεύτερη ευκαιρία των playoffs και με ισάριθμες ανατροπές κόντρα σε Βοσνία και Ισλανδία, πέτυχε μια θριαμβευτική πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. 

Άξια συγχαρητηριών η ομάδα του Ρεμπρόφ, που στερείται την έδρα της την τελευταία διετία, ωστόσο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική σε κάθε διοργάνωση. Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Μικολένκο (Έβερτον), Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Ζιντσένκο (Άρσεναλ), Μαλινόφσκι (Τζένοα), Μούντρικ (Τσέλσι), Γιάρεμτσουκ (Βαλένθια), Ντόβμπικ (Ζιρόνα) και Γιαρμολένκο (Ντινάμο Κιέβου) είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι στο χορτάρι και τα αποδυτήρια των Ουκρανών.

Μακροχρόνιες Ενισχυμένες Αποδόσεις για το Euro 2024!

Το Βέλγιο ψάχνει μια διάκριση σε μεγάλη διοργάνωση και μοιάζει πιο ώριμο σε σχέση με τις προηγούμενες απόπειρες. Η Ρουμανία ήταν εξαιρετική στα προκριματικά, δύσκολα ωστόσο θα διατηρήσει ανάλογη εικόνα στην τελική φάση. Το ειδικό στοίχημα Νικητής & 4η θέση 1.Βέλγιο – 4.Ρουμανία σε απόδοση 3.05 στη Stoiximan

Ο Ντόβμπικ έκανε τρομερή σεζόν με τη Ζιρόνα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεδομένα αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Ουκρανίας. Εκτελεί σε πρώτο χρόνο και δεν χρειάζεται πολλές προσπάθειες για να βρει δίχτυα. Το ειδικό στοίχημα Πρώτος σκόρερ του Group E o Ντόβμπικ σε απόδοση 4.50 στη Stoiximan.

Η Σλοβακία είναι σκληρή ομάδα, συμπαγής και αρκετά αποτελεσματική στο χορτάρι. Δύσκολα θα μπει σφήνα σε Βέλγιο και Ουκρανία, ωστόσο έχει προβάδισμα έναντι της Ρουμανίας. Το ειδικό στοίχημα 3η θέση του ομίλου Σλοβακία σε απόδοση 2.70 στη Stoiximan.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ