Ronaldo: The Movie

Η ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο, βγαίνει τελικά σε ταινία…και για κάποιο περίεργο λόγο είμαστε σίγουροι ότι θα την δούνε όλοι.

Η ταινία έχει για πρωταγωνιστή -φυσικά- τον Κριστιάνο Ρονάλντο όπου και ένα κινηματογραφικό συνεργείο τον ακολουθούσε επί 14 μήνες σε στιγμές της προσωπικής του ζωής αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις του καταγράφοντας πολλές πλευρές του εαυτού του.

Στο δίλεπτο τρέιλερ που μπορείτε να παρακολουθήσετε, φαίνεται ο Ρονάλντο να σκοράρει γκολ, να περνάει χρόνο με φίλους του αλλά και σε προσωπικές στιγμές με τον γιο του. Η ταινία, έχει γίνει από τους παραγωγούς και άλλων εξίσου εντυπωσιακών ταινιών ντοκιμαντέρ που είχανε γίνει για την Έιμι Γουάινχαουζ και τον Άιρτον Σέννα.

Ο ίδιος ο CR7 είπε για την ταινία “Νομίζω οτι ο κόσμος θα απολαύσει την ταινία γιατί είναι αυθεντική και δεν είναι κατασκευασμένη. Είναι αληθινή. ”

Από εκεί και πέρα είναι πάρα πολλοί που αποφάσισαν να δημιουργήσουν διάφορες παρωδίες εν αναμονή της ταινίας του Ρονάλντο. Στην Αγγλία “αγαπούν” τον Νίκολας Μπέντνερ κάτι που δεν είναι δύσκολο όταν κάποιος σκεφτεί όλα αυτά τα οποία έχει πει και έχει κάνει στο παρελθόν.

Ενώ από την άλλη δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσουν τον Λίονελ Μέσι και να ντουμπλάρουν πιθανές απαντήσεις για την ταινία. Απολαύστε και αυτά τα βίντεο.