Στην καινούργια εποχή με 2.04

Ο πρωταθλητής Ευρώπης μπαίνει στην εποχή του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ και θέλει να το κάνει με νίκη. Απέναντι του η Μπάγερν Μονάχου που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας.

Συγκέντρωση και σοβαρότητα στο έπακρο. Αυτά είναι τα δύο βασικά πνευματικά εργαλεία που θα χρειαστούν οι πράσινοι για να τελειώσουν τη δουλειά απέναντι στην ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ, εν μέσω πανηγυρικού κλίματος και γιορτινής ατμόσφαιρας. Όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα μπορεί να κλονίσει τη συναισθηματική συνοχή ενός συνόλου μια τέτοια κατάσταση.
Ο Παναθηναϊκός χτίζει ακόμα την επικοινωνία στο παιχνίδι του, ειδικά στα μετόπισθεν. Θα χρειαστεί μια καλή αμυντική βραδιά για να μην πέσει στην παγίδα που έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα. Οι Βαυαροί θα ανοίξουν τις αποστάσεις στην ελληνική άμυνα με 5-out διάταξη και τον Voigtmann να απειλεί από την περίμετρο και θα βασιστούν στους Νέιπιερ, Έντουαρντς και Ομπστ για να παράγουν.

Η φύση των περιφερειακών αμυντικών της Μπάγερν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για τον Κέντρικ Ναν ο οποίος θα επιδιώξει να επιτεθεί πατώντας (και) στο «ζωγραφιστό», με το αγαπημένο του παιχνίδι από τα 5.5 μέτρα και μέσα. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας των πρασίνων για την πρώτη εντός έδρας νίκη σε παραγωγικό και δημιουργικό επίπεδο μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσελκύσει δυναμικές βοήθειες επάνω του από την άμυνα του αντιπάλου.

Οι Βαυαροί έρχονται χωρίς άγχος στην Αθήνα και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να ελέγξει τα ριμπάουντ και τη μάχη των κατοχών ώστε να κεφαλαιοποιήσει την ποιοτική του υπεροχή.

Bet Builder Kendrick Nunn Πόντοι 16+ και Kendrick Nunn Ασίστ 3+ σε απόδοση 2.04 στη Stoiximan

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog