Με Ναν επιστρέφει στον τόπο του “εγκλήματος”

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός μπαίνει στη σεζόν αρχίζοντας την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου από το Βερολίνο. Ο “δολοφόνος” επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

O Παναθηναϊκός ξεκινάει το φετινό ταξίδι στον τόπο που έκλεισε πέρυσι θριαμβευτικά τη σεζόν. Είναι σαφές ότι υπερέχει σε όρους ποιοτικού βάθους της γηπεδούχου Άλμπα όμως βρισκόμαστε σε ένα σημείο της σεζόν όπου οι ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν τη βάση, σε επίπεδο αγωνιστικής κατεύθυνσης και rotation, ώστε να πορευθούν στη συνέχεια και να αρχίσουν σταδιακά να ρολάρουν. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η πιθανότητα να παρουσιάσουν αστάθεια και πολλά σκαμπανεβάσματα ακόμα και εντός του σαρανταλέπτου, είναι εξόχως σημαντική.

Οι πράσινοι θα βασιστούν στην υπεροχή των γκαρντ τους και τις Pick & Roll δράσεις χτυπώντας τους Χέρμανσον και Σπανιόλο στα μετόπισθεν της Άλμπα. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κέντρικ Ναν ώστε να πιάσει υψηλά παραγωγικά standards. Οι αντίπαλοι του στερούνται αμυντικής δεινότητας ενώ παράλληλα δεν έχω και το φυσικό προφίλ για να ματσάρουν τις επελάσεις του Αμερικανού προς το καλάθι (συνολικά το παιχνίδι του από τα 5.5 μέτρα και μέσα). Ο Ναν μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επίθεση της ελληνικής ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο νεοαποκτηθείς Trevion Williams θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους Γερμανούς. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ψηλό με εξαιρετική ικανότητα στην πάσα και στο κομμάτι του ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμα δουλειά σε όρους rebounding (και περισσότερο Yurtseven, ο Τούρκος μπορεί να βοηθήσει σήμερα) και δεν θα έχει εύκολη αποστολή στο να κρατήσει τον Αμερικανό μακριά από το καλάθι, αναφορικά με τις διεκδικούμενες μπάλες.

Bet Builder με Kendrick Nunn Πόντοι 14+ και Trevion Williams Ριμπάουντ 6+ σε απόδοση 1.98 στη Stoiximan

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog