Super Cup 2024: Εισαγωγή στη σεζόν με πολύ ελκυστικές αποδόσεις

Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι και Άρης τεστάρουν την ετοιμότητα τους,  διασταυρώνοντας τα ξίφη τους  στην εναρκτήρια μάχη της σεζόν.

 

 Παναθηναϊκός-Άρης

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών τα οποία αποτελούν εμπόδιο στην προσπάθεια να χτίσει σταδιακά αγωνιστικούς δεσμούς στο παιχνίδι του, σε αυτή τη φάση της σεζόν. Το αγωνιστικό μοντέλο των πρασίνων δεν μπορεί να «τρέξει» κατάλληλα όταν απουσιάζουν οι δύο γκαρντ και βασικοί δημιουργοί τους, εξ ου και η αστάθεια που παρατηρήθηκε στα παιχνίδια προετοιμασίας.

Ο Άρης ξεκίνησε στη Βενετία τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις (ήττα με 95-75 από τη Βενέτσια), δείχνοντας ότι επίσης χρειάζεται χρόνο. Η ομάδα του Καστρίτη οφείλει να βελτιώσει την επικοινωνία της στο αμυντικό κομμάτι, μαθαίνοντας να συνεργάζεται πιο αποτελεσματικά στα μετόπισθεν (και δη στο transition). Αυτή η εκδοχή των κιτρινόμαυρων έχει περισσότερα όπλα στην επίθεση αλλά και πολλά νέα πρόσωπα που θα κληθούν να εντρυφήσουν σε μια καινούργια για αυτά φιλοσοφία.

Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα και μπορεί να κρατήσει με την άμυνα του χαμηλά την παραγωγικότητα του Άρη.

Bet builder με Χάντικαπ Άρης +23.5 και Πόντοι Under 157.5 σε απόδοση 2.38 στη Stoiximan

 

Ολυμπιακός-Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός δουλεύει για να τοποθετήσει σταδιακά όλα τα κομμάτια του -μεγάλου είναι αλήθεια- παζλ στη σωστή τους θέση. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο και αγωνιστικά «χιλιόμετρα» όμως είναι ξεκάθαρο πως φέτος οι ερυθρόλευκοι έχουν μεγαλύτερες παραγωγικές δυνατότητες. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έλειψαν και η γραμμή ψηλών τους θα παραταχθεί στη Ρόδο με σημαντικές απουσίες όμως το βάθος και η ετοιμότητα παιχτών όπως ο Βεζένκοφ και ο Ντόρσεϊ, γεννούν αισιοδοξία.

Το Περιστέρι έχει παρουσιάσει καλά δείγματα στα παιχνίδια προετοιμασίας. Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» προσπαθούν να παίξουν πιο γρήγορα φέτος και εργάζονται στο να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο δεδομένης της σημαντικής μείωσης του μπάτζετ που έγινε στο καινούργιο πρότζεκτ. Ο βετεράνος Τζάρελ Έντι είναι σε καλή κατάσταση ενώ το επιτελείο της ομάδας περιμένει αρκετά από παιδιά όπως ο Αβδάλας, ο Ζούγρης και ο Πουλιανίτης.

Ο Ολυμπιακός είναι το προφανές φαβορί και μπορεί να σκοράρει αρκετά απέναντι στην άμυνα του Περιστερίου.

Bet Builder με Χάντικαπ Ολυμπιακός -14.5 και Πόντοι Over 152.5 σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog