MVILA

Ο Εμβιλά… μοίρασε 1.666€ στο Stoiximan Master!

Έξι μέλη της Stoiximan χαμογέλασαν το βράδυ της Κυριακής όταν δικαιώθηκαν στην πρόβλεψή τους στο Stoiximan Master!

Το Stoiximan Master Derby Edition αυτή την Κυριακή έστρεψε τα φώτα του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τα μέλη της Stoiximan κλήθηκαν να μαντέψουν εντελώς δωρεάν* το τελικό σκορ του Ολυμπιακός-ΑΕΚ και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος.

Πόσοι αποδείχθηκαν Master στις προβλέψεις; Μόλις 6 άτομα είχαν καταγράψει τελικό σκορ 1-0 για τον Ολυμπιακό με σκόρερ τον Γιαν Εμβιλά! Ο Γάλλος σκόραρε λίγο πριν το φινάλε, το σκορ δεν άλλαξε και αυτά τα 6 μέλη μοιράστηκαν το έπαθλο των 10.000€ εντελώς δωρεάν*.

Η’ για να το πούμε και χαριτολογώντας, ο Γιαν Εμβιλά… μοίρασε από 1.666€ στα 6 μέλη που απάντησαν σωστά στις 2 ερωτήσεις του Stoiximan Master στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Kαι το Stoiximan Master Derby Edition συνεχίζει ακάθεκτο το τριήμερο 15-17/2 όπου κάθε βράδυ σε επιλεγμένο αγώνα μπορείς να προβλέψεις εντελώς δωρεάν* το τελικό σκορ & τον πρώτο σκόρερ και να κερδίσεις*!

Stoiximan Master 15-17/2 καθημερινά με ευρωπαϊκές διοργανώσεις

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα