manuel pelegrini Στο Μάντσεστερ το ενδιαφέρον

Στο Μάντσεστερ το ενδιαφέρον

O betcatalog αναλύει το ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ της Σίτυ και της Σάουθαμπτον.

Τα ευχάριστα νέα για τους περσινούς πρωταθλητές ήρθαν την Τετάρτη, με την Άρσεναλ να μένει στο εντός έδρας 0-0 με τη Σάντερλαντ, μένοντας έτσι 4 βαθμούς πίσω από τους περσινούς πρωταθλητές, οι οποίοι φέτος θα τερματίσουν στην τιμητική 2η θέση. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην του γνωστού Νασρί και το μόνο που θέλει είναι να τελειώσει η χρονιά, αφού δεν είναι λίγα τα πρόσωπα που θα αλλάξουν μέσα στο καλοκαίρι, με πρώτους και καλύτερους τον Χιλιανό τεχνικό και τον Γιάγια Τουρέ.

Σε αυτό τον τομέα είναι καλύτερα από τη Σαουθάμπτον, με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει να αντιμετωπίσει ξανά τις απουσίες του Μόργκαν Σνάιντερλιν, παρότι φαινόταν ότι θα προλάβαινε την αναμέτρηση, του σημαντικού εξτρέμ Τάντιτς, αλλά και του βασικού κίπερ Φρέιζερ Φόρστερ. Αυτό βέβαια δε φάνηκε να την εμποδίζει την προηγούμενη εβδομάδα να διασύρει στο Σεντ Μέρις την Άστον Βίλλα με 6-1, με τον Μανέ να γράφει ιστορία, αφού σε λιγότερα από τρία λεπτά πέτυχε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Η εμφάνιση της ήταν έκπληξη μπορούμε να πούμε, με το άγχος που έβγαζε στα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας να κερδίσει εδώ και 4 αγωνιστικές (0-1-3), αλλά έστω και έτσι –και σε συνδυασμό των αρνητικών αποτελεσμάτων της Λίβερπουλ και της Τόττεναμ, παραμένει ζωντανή μέχρι τέλους για την 5η και 6η θέση που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Χοσέ Φόντε θα έχει πολύ δουλειά στο να σταματήσει τον Αγουέρο, ο οποίος οδηγεί από το χέρι τις τελευταίες αγωνιστικές την ομάδα του, φτάνοντας αισίως τα 25 γκολ και τους Σίτιζενς σε 5 σερί νίκες. Αν τα καταφέρει όμως, θα είναι πολύ σημαντικό για τους «Άγιους» για να μη φύγουν με άδεια χέρια από το «Σίτι οφ Μάντσεστερ» και να εξαντλήσουν τις ευρωπαϊκές τους πιθανότητες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν θα είναι ότι πιο εύκολο, αλλά θα πάμε με την ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο, που στο Χ2 τη βρίσκουμε στο 2.50.

www.betcatalog.net

 

 

Leave a Reply