Προολυμπιακό Τουρνουά: Ελληνική πρεμιέρα στο 2.28

Η Επίσημη Αγαπημένη όλων των Ελλήνων ξεκινάει τη διαδρομή της για το Παρίσι με ένα απαιτητικό ματς. Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι μια αρκετά αξιόλογη ομάδα και η αναμέτρηση μας με αυτήν χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

26 Φλεβάρη του 2023. Το κατάμεστο γήπεδο του Μαρ Ντε Πλάτα στις ακτές του Ατλαντικού έχει «παγώσει». Το σοκ είναι τεράστιο. Παρά το +10 του τριακοστού λεπτού, η Αργεντινή πέφτει από τα χτυπήματα των Δομινικανών και βιώνει τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήταν το ματς όπου έλαμψε ο Jean Montero. O 20χρονος τότε γκαρντ κάνει εκπληκτικά πράγματα σε έναν «τελικό» απέναντι στους Καμπάτσο-Λαπροβίτολα, τελειώνοντας το ματς με 22 πόντους (8/13 σουτ).

Αυτοί είναι οι Δομινικανοί. Παρά την απουσία του Καρλ-Άντονι Τάουνς (και φυσικά του πρωταθλητή Αλ Χόρφορντ), παραμένουν επικίνδυνοι και ικανοί για τα πάντα. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής καθάρισε μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο την Αίγυπτο στην πρεμιέρα, με τον Montero να είναι και πάλι η αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Μαζί τον Andres Feliz (βασικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι) και τον NBAer Chris Duarte (Σακραμέντο Κινγκς) συνθέτουν μια πολύ δυνατή, ταλαντούχα τριάδα στην περιφερειακή γραμμή για την Δομινικανή Δημοκρατία. Η ελληνική άμυνα οφείλει να είναι πιεστική απέναντι τους από το ξεκίνημα, οδηγώντας τους σε λάθη και κρατώντας τους μακριά από τα καλά τους σημεία σε όρους εκτέλεσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα ξεκινήσει από τα μετόπισθεν τη χάραξη του στρτατηγικού πλάνου του. Με τους Καλάθη-Ουόκαπ να πιέζουν ψηλά τον χειριστή, τον Γιάννη ως σκρίνερ στη μπάλα και σημείο αναφοράς παραγωγικά σε δράσεις δύο εναντίον δύο και τους Μήτογλου-Λαρεντζάκη να ανοίγουν το γήπεδο σε σετ καταστάσεις, η ομάδα μας μπορεί να ρολάρει από το ξεκίνημα και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της.

Είναι δεδομένο ότι δεν πρέπει να φοβηθούμε να τρέξουμε, επιδιώκοντας ένα γρήγορο τέμπο ώστε να βρούμε έξτρα πόντους στο ανοιχτό γήπεδο όπου το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Καλάθης είναι ασυναγώνιστο.

Το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και ο αντίπαλος έχει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή και το πνευματικό προφίλ της ομάδας που δεν φοβάται κανέναν. Η Εθνική μας υπερτερεί σε λύσεις και ποιότητα  , έχοντας παράλληλα τις προδιαγραφές να σκοράρει αρκετά απέναντι στους Δομινικανούς.

Bet Builder με Χάντικαπ Ελλάδα -7.5 και Πόντοι Over 162.5 σε απόδοση 2.28 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog