Με MatchCombo οι Σανς απέναντι στους Μπλέιζερς 

Το δυτικό ντέρμπι στην έρημο, η μονομαχία στην «Πόλη των Ανέμων» και το shoοtout που αναμένεται στον Αμερικανικό Νότο. Οι μάχες τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/11) στο NBA θα είναι καυτές!

Αριζόνα, κάκτοι, βουνά και Σανς. Πάμε στο Φοίνιξ για ένα κλασικό δυτικό ντέρμπι μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Μπλέιζερς. Οι πρωταθλητές της Δυτικής περιφέρειας έχουν ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό με τον Μόντι Ουίλιαμς να αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα πιάσει σύντομα τα περυσινά αγωνιστικά standards. Οι «Ήλιοι» μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες και είναι προφανές ότι αρχίζουν να ρολάρουν, βελτιώνοντας σταδιακά τους δείκτες αξιολόγησης τους και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στα 4 τελευταία ματς ο Κρις Πολ μετράει 13.5 τελικές πάσες για 2.5 λάθη και ο Ντέβιν Μπούκερ 27.5 πόντους και 6.8 ριμπάουντ.

Το Πόρτλαντ βιώνει τα διαχρονικά αμυντικά του προβλήματα και πάλι, ενώ περιμένει την αγωνιστική ανάταση του Λίλαρντ ο οποίος βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό από το ξεκίνημα της σεζόν. Και οι δύο ομάδες παίζουν γρήγορα (οι Σανς είναι ο Νο3 ομάδα στη λίγκα σε όρους Pace) και έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Στην προηγούμενη αναμέτρηση τους στη σεζόν στο Όρεγκον, οι Μπλέιζερς συνέτριψαν τους Σανς με 134-105. Μυρίζομαι εκδίκηση…

Match Combo με νίκη των Σανς και Over 205.5 πόντους σε απόδοση 1.88 στη Stoiximan

Μεγάλο ματς στο Σικάγο ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες κοιτάζουν ψηλά φέτος (7 νίκες στα 10 πρώτα ματς η κάθε μια). Οι Μπουλς έχουν τραβήξει τους προβολείς -και πάλι- επάνω από τη Windy City, επιστρέφοντας δυναμικά στο ματς με τους Νετς μετά την κακή παρένθεση της δυάδας αγώνων με τους Σίξερς (οι Ταύροι ήταν απελπιστικά άστοχοι από το τρίποντο). 

Οι Μαβς φιλοδοξούν να δώσουν στους Μπουλς μια σκληρή, κλειστή αναμέτρηση. Σημαντικός παίχτης στην προσπάθεια τους αυτή θα είναι ο Tim Hardaway Jr. Ο γιος του άλλοτε μεγάλου σταρ-πόιντ γκαρντ της λίγκας, έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα μετρώντας 16.0 πόντους σε αυτό το 4-1 των Μαβς το δεκαήμερο που αφήσαμε πίσω. Ο Χάρνταγουεϊ είναι Νο3 στη λίγκα σε παραγωγικότητα μέσα από Hand off-καταστάσεις (1.545 ανά κατοχή) και επίσης είναι πολύ αποτελεσματικός σουτάροντας από θέση (1.238). Με την άμυνα των Μπουλς προσαρμοσμένη στον Ντόνσιτς, ο 29χρονος wing μπορεί να βρει καλές ευκαιρίες για σκορ.

Tim Hardaway Jr. 14+ συνολικοί πόντοι σε απόδοση 1.50 στη Stoiximan

Τελειώνουμε πηγαίνοντας στον Νότο και πιο συγκεκριμένα στο Μέμφις. Εκεί θα συναντηθούν σήμερα οι Γκρίζλις με τους Χόρνετς σε ένα ενδιαφέρον ματσάρισμα το οποίο μπορεί να παράγει αρκετό θέαμα.

«Μιλάμε συνέχεια για την κουλτούρα νικητή και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια συνέπεια» δήλωσε ο κόουτς του Μέμφις Taylor Jenkins, με την ομάδα του να μετράει 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς.

Η Σάρλοτ έρχεται από ένα άσχημο σερί πέντε αποτυχιών όμως η εικόνα της ομάδα στο τελευταίο ματς απέναντι στους Λέικερς (και ειδικά η απόδοση του διδύμου Μπολ-Ροζίερ) σκόρπισε χαμόγελα. Οι Χόρνετς παίζουν γρήγορα και έχουν όπλα αλλά και μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες. Αποτελούν επίσης την πιο αδύναμη αμυντικά ομάδα της λίγκας. 

Over 216.5 σε απόδοση 1.36 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | Hoopfellas για το Stoiximan Blog