Ταμείο από την 2η θέση: H Stoiximan πλήρωσε την Man. City ως πρωταθλήτρια!

Ταμείο πήγαν από την… δεύτερη θέση, όσοι επέλεξαν στη Stoiximan νικήτρια της Premier League την Μάντσεστερ Σίτι!

Γίνεται να πας ταμείο για κατάκτηση πρωταθλήματος την ώρα που η ομάδα που έχεις επιλέξει βρίσκεται στην δεύτερη θέση; Στην Stoiximan… έγινε! Ταμείο πήγαν το πρωί της Παρασκευής (28/04) όσοι πόνταραν στην ομάδα Πεπ Γουαρδιόλα για κατάκτηση της φετινής Premier League!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 2η θέση με 73 βαθμούς, πίσω από την Άρσεναλ που παραμένει στην κορυφή με 75 βαθμούς. Οι πολίτες έχουν ωστόσο δύο ματς λιγότερα (31 έναντι 33) και φαντάζουν φαβορί για την προσπέραση και την κατάκτηση του τίτλου.

Σε περίπτωση όμως που η Σίτι δεν καταφέρει να τερματίσει πρώτη, τότε η Stoiximan θα πληρώσει φυσικά και όσους έχουν παίξει ως νικήτρια την Άρσεναλ. Δηλαδή σε περίπτωση ανατροπής, η ελληνική στοιχηματική εταιρεία θα πληρώσει δύο ομάδες ως νικήτριες μιας διοργάνωσης!

Super προσφορά* γνωριμίας με ΕΟΝ TV στη Stoiximan: Κωδικός “NOVA”

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέλη Μαρτίου η Stoiximan είχε ήδη πληρώσει πρωταθλήτριες της Μπαρτσελόνα και Νάπολι, αλλά και τον Χάαλαντ πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ.

Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο πρωτόγνωρη δεν είναι για τα μέλη της Stoiximan, καθώς έχει συμβεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Ιανουάριο του 2012, τον Φεβρουάριο του 2016 και τον Μάρτιο του 2021 είχε πληρώσει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 το είχε κάνει και με τον ΠΑΟΚ.

Πρωταθλήτρια λοιπόν η Σίτι- και μπορεί να μοιάζει το φαβορί- ωστόσο στο παρελθόν έχει συμβεί σε εταιρίες στοιχημάτων να πάρουν το ρίσκο της πρόωρης εξόφλησης και στο τέλος να πληρώσουν δύο ομάδες!

Όταν η Betfred πλήρωσε δύο ομάδες ως πρωταθλήτριες

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ανήκει σε αυτή την κατηγορία αποτελεί η βρετανική εταιρία Betfred ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φανατικός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό τον είχε οδηγήσει να πληρώσει πρόωρα τον Μάρτιο του 1998 ως πρωταθλήτρια τη Γιουνάιτεντ, κίνηση που του κόστισε 500.000 λίρες αφού εκείνη τη χρονιά η Άρσεναλ επέστρεψε από το -11, κατακτώντας την Premier League.

Ωστόσο δεν έβαλε μυαλό και την ξαναπάτησε τον Απρίλιο του 2012 πληρώνοντας πρόωρα ως πρωταθλήτρια τη Γιουνάιτεντ όταν αυτή βρισκόταν στο +8 από τη Σίτι με έξι παιχνίδια να απομένουν. Μάλιστα δήλωσε τότε δημόσια πως “το 1998 ο Φέργκι μου είπε να μην πληρώνω ποτέ πρόωρα, αλλά αυτή την φορά δεν πρόκειται να πέσω έξω”. Τελικά οι “πολίτες” έφτασαν την ομάδα του και πήραν το πρωτάθλημα χάρη στη διαφορά τερμάτων!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.