Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο: Mε Μήτογλου για το 2.65

H Επίσημη Αγαπημένη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να ένα σημαντικό φιλικό απέναντι στους σκληροτράχηλους αλλά και ταλαντούχους εκπροσώπους της Λατινικής Αμερικής.

Χωρίς τους Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά και τους Καλάθη-Λαρεντζάκη, η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο. Οι Λατινοαμερικάνοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο Προολυμπιακό που φιλοξένησαν, αφήνοντας εκτός της ισχυρή Λιθουανία την οποία και νίκησαν στον τελικό. Πρόκειται για ένα σύνολο με αρκετό ταλέντο και αξιοσημείωτες παραγωγικές δυνατότητες στο μισό αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο.

Το δίδυμο των γκαρντ, Jose Alvarado-Tremont Waters, αποτελεί το «βαρύ σασί» της ομάδας με τους δύο περιφερειακούς να δίνουν το τέμπο σε άμυνα και επίθεση αλλά και να επωμίζονται τον μεγαλύτερο όγκο των αποφάσεων. Η ετοιμότητα της ελληνικής άμυνας απέναντι τους θα είναι καθοριστική. Ο πρώην σέντερ του Προμηθέα, George Conditt IV, είναι το σημείο αναφοράς στο «ζωγραφιστό» με το παιχνίδι του στο χαμηλό post ενώ οι Howard-Clavell δίνουν έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα στην επίθεση του Πουέρτο Ρίκο.

Είναι σαφές ότι με τις απουσίες που έχουμε, θα χρειαστούμε από πολλά παιδιά να βγουν μπροστά και να συνεισφέρουν παραπάνω σε παραγωγικούς όρους. Ο Ντίνος Μήτογλου θα αποτελέσει το δικό μας σημείο αναφοράς στο επιθετικό κομμάτι με τον Ουόκαπ να διαχειρίζεται τις περισσότερες αποφάσεις και τη συνδρομή του Τολιόπουλου, σε εκτελεστικό και δημιουργικό επίπεδο, να είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό τεστ για την Ελλάδα, δεδομένων των απουσιών μας, μιας και θα χρειαστεί να βρούμε εναλλακτικούς δρόμους για να φθάσουμε στη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Bet Builder με Konstantinos Mitoglou Πόντοι 13+ και Vassilis Toliopoulos Εύστοχα Τρίποντα 2+ σε απόδοση 2.65 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog