Ολυμπιακός-Ζάλγκιρις Κάουνας: Με στόχευση για το 2.19

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, ψάχνοντας τα πατήματα του αλλά και την πρώτη επιτυχία στη φετινή σεζόν.

Δύσκολη περίοδος αυτή που διανύουμε για τις ομάδες. Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι να περιμένεις μιας και οι πάντες περνούν μια μεταβατική περίοδο όπου χτίζουν συνήθειες και κατασκευάζουν το παιχνίδι τους. Τα πάντα λοιπόν είναι ανοιχτά, σε μια λίγκα όπου αυτό είναι μια πραγματικότητα σχεδόν για ολόκληρη τη χρονιά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Μουσταφά Φαλ να επιστρέφει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Θα ήταν ευχής έργον να ήταν διαθέσιμος σήμερα ο Γάλλος απέναντι σε μια άμυνα με αδυναμίες στο χαμηλό ποστ. Η Ζάλγκιρις εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα νικώντας τη Μπαρτσελόνα στο Κάουνας όμως ηττήθηκε εντός των συνόρων από την πρωταθλήτρια Λιέτουβος Ρίτας, σε ένα παιχνίδι όπου παρουσιάστηκε ασύνδετη στα μετόπισθεν.

Το επιτελείο των ερυθρολεύκων θα στοχεύσει τις μέτριες επιδόσεις των Λιθουανών στο ένας εναντίον ενός και στην αναχαίτιση των ενδιάμεσων εκτελέσεων. Ντόρσεϊ και Βιλντόζα μπορούν να πληγώσουν τον αντίπαλο σουτάροντας μετά από ντρίμπλα ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ (θα επιστρατευθεί ο Μπουτκεβίτσιους απέναντι του) μπορεί επίσης να είναι παραγωγικός χτυπώντας στο ανοιχτό γήπεδο ή εκτελώντας από θέση. Ο σταρ των ερυθρολεύκων οφείλει να είναι έτοιμος να βγάλει τη μπάλα από τα χέρια του όταν οι φιλοξενούμενοι θα ενεργοποιήσουν δυναμικές βοήθειες. Η Ζάλγκιρις θα παρατάξει σχήματα με τρεις φόργουορντ στις ενδιάμεσες θέσεις Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο γνωστός μας Σιλβέιν Φρανσίσκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ικανός στο παιχνίδι προσωπικής φάσης.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια καθότι οι ομάδες  χτίζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ένα σύνολο που έρχεται στον Πειραιά μετά από ήττα σε ντέρμπι εντός συνόρων και αναμένεται να είναι συγκεντρωμένο. Παρά τις απουσίες τους οι ερυθρόλευκοι υπερέχουν σε ποιοτικό βάθος και αναμένεται να το κεφαλαιοποιήσουν, χτυπώντας στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Bet Builder με Tyler Dorsey Πόντοι 9+ και Sylvain Fransisco Πόντοι 10+ σε απόδοση 2.19 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog