2022-23 Stoiximan NBA Fantasy: Oι προτάσεις του Hoopfellas

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ξεκινάει και μαζί του το εθιστικό Fantasy για τους επίδοξους GM της λίγκας. Αυτές είναι οι δικές μας  προτάσεις για τη σύνθεση μιας αρκετά ανταγωνιστικής ομάδας στη σεζόν που έρχεται.

Μετράμε ημέρες πλέον για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και οι απανταχού basketball junkies έχουν έναν ακόμα -πολύ σοβαρό- λόγο να ανυπομονούν. Αυτός έχει να κάνει με την παράλληλη έναρξη των Fantasy παιχνιδιών που σχετίζονται με τη λίγκα.

Γράφαμε πέρυσι στο αντίστοιχο άρθρο μας:

“Το Fantasy του ΝΒΑ είναι μια απόλαυση. Σε τοποθετεί στη διαδικασία της μελέτης, της σκέψης, της σύνδεσης των κομματιών, της πρόβλεψης, της στρατηγικής. Εάν θέλεις να φτάσεις στην κορυφή οφείλεις να το παρακολουθείς στενά. Η λογική του είναι τελείως διαφορετική από αυτή του πραγματικού παιχνιδιού, στο οποίο επιβραβεύεται η χημεία και η εκτέλεση λεπτομερειών που δεν φαίνονται στη στατιστική. Εδώ, η στατιστική μετράει”.

Πάμε να δούμε μαζί λοιπόν τη φετινή ομάδα των Hoopfelliers για το δικό μας πρωτάθλημα, αυτό της Stoiximan. Nεανικό (μέσος όρος ηλικίας 23.6 έτη), φρέσκο, με υψηλές προδιαγραφές για να κάνει σπουδαία νούμερα. Το παρακάτω γκρουπ αθλητών μπορεί να αποτελέσει μια καλή δεξαμενή για τις φετινές επιλογές σας στο Stoiximan NBA Fantasy.

 

Point Guard

*Tyrese Haliburton (Pacers): Η Ιντιάνα έκανα διάνα αποκτώντας έναν γκαρντ που θα ήθελαν όλες οι ομάδες της λίγκας. Ο πρώην γκαρντ του Iowa State θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες στο παιχνίδι των φετινών Pacers, έχοντας σημαντικό ρόλο και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στο διάστημα των τελευταίων 50 παιχνιδιών πέρυσι (αγωνίστηκε σε 77 συνολικά) μέτρησε 17.4 πόντους, 4.0 ριμπάουντ,  9.5 ασσίσι και 1.7 κλεψίματα. Στα 22 του μόλις χρόνια, αναμένεται να κάνει ακόμη καλύτερη χρονιά φέτος.

Κόστος: 14.5M

*Τyrese Maxey (Sixers): Ο 21χρονος γκαρντ της Philly ανέβασε την παραγωγικότητα του μετά την ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν πέρυσι, αφήνοντας το κομμάτι της δημιουργίας στα χέρια του βετεράνου σταρ. Με έναν playmaker όπως ο Χάρντεν δίπλα του, ο Maxey είχε περισσότερες ευκαιρίες για καλές εκτελέσεις και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος.

Κόστος: 11.5M

 

Shooting Guard

*Anthony Edwards (Timberwolves): Ο Εdwards δείχνει ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να αποτελέσει σύντομα ένα από τα πολύ μεγάλα αστέρια της λίγκας, ανοίγοντας την πόρτα της ελίτ σε όρους star-system.  Πέρυσι βελτιώθηκε στον τρόπο που διάβαζε τις άμυνες, όντας πιο αποτελεσματικός στο κομμάτι της απόφασης. Οι Γουλβς έχουν ποιότητα φέτος και ο 21χρονος γκαρντ θα είναι ο ηγέτης τους.

Κόστος: 14.0M

*Desmond Bane (Grizzlies): Η έκρηξη της περυσινής σεζόν μας έδωσε μια γεύση για το τι μπορεί να επακολουθήσει. Ο Bane ήταν το Νο2 της ομάδας πίσω από τον Morant και ο ηγέτης του Μέμφις όταν ο νεαρός πόιντ γκαρντ δεν μπορούσε να ενισχύσει τις «αρκούδες». Αξιοσημείωτο ότι οι Grizzlies διατήρησαν το πνεύμα νικητή σε αυτά τα ματς. Σκληροτράχηλος, εξαιρετικός σουτέρ και πολύ ανταγωνιστικός. Σαφέστατα μια πολύ καλή επιλογή.

Κόστος: 12.0M

 

Small-Forward

*Jayson Tatum (Celtics): Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Tatum είναι η αμερικανική απάντηση (ή τουλάχιστον μια από αυτές)στην κυριαρχία των Ευρωπαίων στο ΝΒΑ, με το βλέμμα στη δεκαετία που έχουμε μπροστά μας. Πέρυσι οδήγησε τους Σέλτικς στους τελικούς της λίγκας, φτάνοντας δύο παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος θα είναι ακόμα καλύτερος.

Κόστος: 17.0M

*Scottie Barnes (Raptors):  Ο «ρούκι της χρονιάς» που μας πέρασε μοιάζει φτιαγμένος για το Fantasy. Ο Barnes είναι ένας αθλητής που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ, προσφέροντας στην ομάδα με διαφορετικούς τρόπους και  γεμίζοντας τη δική του στατιστική.  Φέτος αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερο παιχνίδι με τη μπάλα στα χέρια κατάσταση η οποία λογικά θα απεικονιστεί θετικά στα νούμερα του.

Κόστος: 13.0M

 

Power Forward

*Lauri Markkanen (Jazz):  Τα είπαμε και στο Ευρωμπάσκετ για το νέο μεγάλο αστέρι των Τζαζ. Ο Φινλανδός φόργουορντ θα ηγηθεί του συνόλου που δημιουργείται σε αυτήν την προσπάθεια ανοικοδόμησης που πραγματοποιείται στο Σολτ Λέικ. Eξαιρετικός σουτέρ με καλή τεχνική κατάρτιση και επίπεδο αθλητικότητας, ικανός να συνδεθεί με το καλάθι από οποιοδήποτε σημείο του παρκέ και να εξελιχθεί σε «εφιάλτη» για τις άμυνες στα mismatches. Σε αυτή τη Γιούτα, ο Markkanen μπορεί να αποτελέσει τη Νο1 επιλογή επιθετικά, δίνοντας παράλληλα σπουδαία ώθηση στην καριέρα του.

Κόστος: 11.0M

*Montrezl Harrell (Sixers):  Ο Harrell έκανε μέτρια χρονιά πέρυσι και ελπίζει ότι φέτος θα επιστρέψει στο καλό μπάσκετ με τη μετακόμιση του τη Φιλαδέλφεια. Δεν είναι τόσο μακριά άλλωστε η σεζόν που κέρδισε το βραβείο του «καλύτερου 6ου παίχτη» στη λίγκα. Στους Σίξερς θα καλύψει τις δύο θέσεις των ψηλών ερχόμενος από τον πάγκο. Γνωστός για τον δυναμισμό, το παιχνίδι υψηλής ενέργειας και το hustling του, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι σε έναν οργανισμό που θέλει να νικήσει άμεσα.

Κόστος: 8.5M

 

Center

Nikola Jokic (Nuggets):  Το παιχνίδι αυτό φτιάχτηκε για τον Jokic και ο Jokic για αυτό το παιχνίδι. Ο ΜVP του ΝΒΑ επιστρέφει για να κάνει αυτό που έκανε σε τόσο υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Βράχος στο low post, σκανάρει το γήπεδο και εκτελεί πάσες με τρόπο που κανείς σέντερ δεν έχει καταφέρει να κάνει ιστορικά, καταπίνει τα ριμπάουντ, σουτάρει και σκοράρει όσο και όποτε θέλει. O «Tζόκερ» είναι ο παίχτης από τον οποίον  πιθανόν κάθε ομάδα του fantasy έπρεπε να ξεκινάει. Nuff said.

Κόστος: 21.0M

Fantasy για το ΝΒΑ στη Stoiximan με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα! (Όροι και προϋποθέσεις)