Συνέντευξη Τύπου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ και της Stoiximan.gr

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Θόδωρος Καρυπίδης και οι εκπρόσωποι της εταιρείας Stoiximan.gr, παρουσία και του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Αναστόπουλου.

Στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές από πλευράς του μεγάλου χορηγού του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, της εταιρείας Stoiximan.gr, παραβρέθηκαν οι Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του Δ.Σ.), Γιώργος Κυπραίος (υπεύθυνος χορηγιών) και Πάνος Κωνσταντόπουλος (διευθυντής marketing και επικοινωνίας).

Ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Θόδωρος Καρυπίδης, στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε τα εξής:«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία. Βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία με την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία. Μια συμφωνία που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ΑΡΗ, σε μία χρονιά που τα έσοδα είναι μικρά, αλλά και για την Stoiximan. Δεν είναι μόνο το οικονομικό όφελος. Το ισχυρό όφελος αυτής της συμφωνίας είναι ότι ο ΑΡΗΣ αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι μας επέλεξαν. Σε αυτό συμβάλει και ο κόσμος φυσικά, όπως και η προοπτική της ομάδας. Μαζί της ο ΑΡΗΣ θα ανέβει στο μεγαλύτερο επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό και η συμφωνία είναι τριετής. Είναι η πρώτη στοχευόμενη χορηγική συμφωνία και στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες».

Ο Θοδωρής Καρυπίδης μαζί με τον κ. Σπανουδάκη

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης, από την πλευρά του, επεσήμανε:

«Ευχαριστούμε τον κ. Καρυπίδη για τα θερμά του λόγια. Εκ μέρους της εταιρίας θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μας. Έχουμε κοινούς στόχους. Η εταιρία έχει 3,5-4 χρόνια ζωής. Είμαστε μια εταιρία που με τις χορηγικές μας πράξεις εκφράζουμε την υποστήριξη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προβάλουμε τα θετικά του στοιχεία. Αναπτύσσοντας τις ομάδες θα βοηθήσουμε να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ο ΑΡΗΣ είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτή η κατάσταση που ζει τώρα είναι προσωρινή. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα θα επανέλθει στο φυσικό της χώρο που είναι η Superleague. Ενόψει των γιορτών έχουμε προγραμματίσει και στοχευμένες εκδηλώσεις, μαζί με την ομάδα του ΑΡΗ, με ανταποδοτικά οφέλη προς την κοινωνία. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι στη Football League και την τρίτη χρονιά στη Superleague. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ΑΡΗ».

Ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος, σχολίασε:

«Με την ευκαιρία της σημερινής επίσημης παρουσίασης της συνεργασίας θα ήθελα να μεταφέρω τη μεγάλη μας χαρά για την επίτευξη της συμφωνίας με τον ΑΡΗ. Η σημερινή παρουσίαση αποτελεί το επιστέγασμα του επιχειρηματικού πλάνου, το οποίο στοχεύει να ενισχύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί καλύτερα από μια συνεργασία με μια ομάδα, που διεκδικεί δάφνες επιστροφής στη φυσική της θέση. Επιδιώκουμε να χαρίσουμε επιτυχίες και εμπειρίες με τους φιλάθλους της ομάδας. Ο σύλλογος αυτός χάρισε μεγάλες στιγμές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία θα αποδώσει τα καλύτερα».

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε:

«Η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτή η συνεργασία είναι πολύ θετική και σημαντική και ξεκινάει μαζί με την αναγέννηση της ομάδας. Πιστεύουμε ότι σ’ ένα χρόνο θα είμαστε εκεί που πραγματικά αξίζουμε και πρέπει να είμαστε».