Λίβερπουλ λόγω… πάγκου

Μετά την κλήρωση των ημιτελικών τη μεγαλύτερη χαρά οφείλουν να την έχουν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ. Μετά εκείνοι της Ρόμα. Γερμανοί και Ισπανοί, μάλλον δεν πρέπει να… πετάνε από τη χαρά τους. Λίβερπουλ-Ρόμα λοιπόν και Μπάγερν-Ρεάλ. Ένα ζευγάρι βγαλμένο από το… μέλλον και ένα από το παρελθόν. Η Λίβερπουλ και η Ρόμα, δείχνουν να είναι οι ομάδες που έρχονται. Και αυτές με την μεγαλύτερη δίψα. Για χίλιους και έναν λόγους.

Η Μπάγερν και η Ρεάλ, οι υπερδυνάμεις που έλαχε η μοίρα να πρέπει να «σκοτώσουν» το ένα το άλλο, ώστε να πάρουν τη μία από τις δύο θέσεις στον τελικό. Εκεί που αν η κλήρωση δεν τους έφερνε απέναντι, θα ήταν όχι απλά τα φαβορί αλλά κάτι παραπάνω… Προφανώς και στους «4» του Champions League, ξέρεις ότι δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι. Για να έχουν φτάσει μέχρι εκεί οι ομάδες σημαίνει ότι έχουν τεράστιες δυνατότητες. Αν θέλουμε πάντως να πάρουμε σώνει και καλά μια ομάδα, προσωπικά θα πάρω τη Λίβερπουλ.

Και γιατί έχει βρει ρυθμό αλλά και επειδή αυτός ο τύπος που έχει στον πάγκο, μοιάζει να έχει το προβάδισμα έναντι των άλλων τριών συναδέλφων του. Μοιάζει. Αν όντως είναι κιόλας «μπροστά» θα φανεί στο χορτάρι. Σε κάθε περίπτωση οι μονομαχίες θα είναι από αυτές που κρατάς την ανάσα σου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ορθάνοικτες σε κάθε αποτέλεσμα. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να χαίρεσαι που η κληρωτίδα τα έφερε έτσι. Ακόμη κι αν από τον τελικό θα μείνει εκτός κάποια… υπερδύναμη. Χαλάλι….

SOKIN