leo messi jesus gamez

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Οριακές καταστάσεις

Μεγάλο παιχνίδι απόψε για τα προημιτελικά του Cοpa del Rey στο Καμπ Νόου. Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan και τα παιδιά του Surfbet.net να αναλύουν στοιχηματικά το παιχνίδι.

Το μεγάλο πέρασμα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον προηγούμενο γύρο με 2-0 εντός και 2-2 εκτός, βάζει φρέσκο αέρα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο ορισμός της ομάδας του προπονητή της, η Ατλέτικο, με τα διαθέσιμα στατιστικά δεδομένα να μιλάνε από μόνα τους. Πιο συγκεκριμένα, από την ημέρα που ανέλαβε ο Ντιέγκο Σιμεόνε το 42% των γκολ της Ατλέτικο προήλθαν από στημένες φάσεις, ποσοστό επιτυχίας που πιάνει τα όρια του φανταστικού.

Αγωνιστικά στην Primera Division οι ομάδες δεν έχουν διαφορές ιδιαίτερα από αρχές Οκτώβρη, με τη Μπαρτσελόνα να μετρά 3 ήττες 1 ισοπαλία, και την Ατλέτικο να μετρά 4 ήττες στο ίδιο χρονικό διάστημα. Στοιχείο άξιο επισήμανσης, το ότι η ομάδα της Βαρκελώνης διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 9 γκολ παθητικό σε 19 αγώνες πρωταθλήματος.

Οριακές καταστάσεις θα έχουμε στο παιχνίδι με αμφότερες να έχουν σαν πρώτο στόχο το μηδέν στη άμυνα. Από την μία η σκληροτράχηλη Ατλέτικο, από την άλλη η πολύ δυνατή φέτος αμυντικά Μπαρτσελόνα θα ψάξουν τον έλεγχο του παιχνιδιού προκειμένου να πάνε στο δεύτερο παιχνίδι με καλύτερες πιθανότητες.

Στοιχηματικά, βρίσκουμε αξία στο 0-0 του πρώτου ημίχρονου, που προσφέρεται από τον Stoiximan στο 3.25. Ενώ επίσης αγορά με καλές πιθανότητες επαλήθευσης βρίσκουμε στην κατηγορία Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ,  όπου ο Stoiximan προσφέρει στο 2.05 να έχουμε περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Guru L
Surfbet.net