panathinaikos bc

Σωτήρης Μανολόπουλος: Δύσκολο το έργο μας με Ρεάλ

Στο παιχνίδι με την Ρεάλ αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και έγραψε για αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα του PaoBC. O συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην δύσκολη προετοιμασία που είχε για αυτό το παιχνίδι η ομάδα του αλλά και αναγνώρισε την δύναμη της “βασίλισσας” .

Αν και με αρκετούς τραυματισμούς, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια ενώ και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την μεγάλη στήριξη που τους παρείχαν στον προηγούμενο αγώνα.

Αναλυτικά

«Καλησπέρα σε όλους,

Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη εβδομάδα. Επιστρέψαμε από την Πάτρα όπου πραγματικά αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Χρειάστηκε να βγάλουμε πολλή ενέργεια για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όσο και αν δεν προλαβαίνουμε να στεκόμαστε στα προηγούμενα ματς θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε προσεκτικοί και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να μην βάζουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη διαδικασία.

Σαφώς και είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, έτσι όμως είναι η ζωή μας. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε και να έχουμε το σθένος και τον τρόπο να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε. Παράλληλα, θα ήθελα να εξάρω και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κλειστό της Περιβόλας. Αποτελεί μια εξαιρετική εικόνα για το μπάσκετ.
Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρεάλ. Τα χρονικά όρια είναι στενά καθώς είναι πολύ κοντά το ένα παιχνίδι με το άλλο. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και ειδικά όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα όπως είναι η Ρεάλ, απαιτείται τεράστια προσπάθεια για να τα καλύψεις.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τη Ρεάλ. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρωλίγκα καθώς και τεράστιες προσωπικότητες. Είναι η οικοδέσποινα του φετινού FINAL 4, έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και γνωρίζουμε πως το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το σίγουρο είναι πως όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι στη Μαδρίτη θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτόν τον αγώνα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης».