Champions League: Η διαφορά ποιότητας «μιλάει» στο Φερεντσβάρος – Κλάκσβικ

Το πρόγραμμα των ρεβάνς στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Τετάρτης.

Στις 19:00 η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Κλάκσβικ στην Grupama Arena. Δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση στα Νησιά Φερόε, ωστόσο οι Ούγγροι άξιζαν σίγουρα κάτι περισσότερο. Με 58% κατοχή μπάλας και τελικές 10(4) – 5(1) υπέρ της, η Φερεντσβάρος είχε την ευκαιρία να πάει με σαφές προβάδισμα στη ρεβάνς. Εντούτοις δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και στη ρεβάνς θα χρειαστεί να προσέξει για να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Σε πέντε φιλικά προετοιμασίας, η Φερεντσβάρος νίκησε Σεπσί και Μποτοσάνι, έμεινε ισόπαλη κόντρα σε Ρογκάσκα και Καραμπάγκ, ενώ ηττήθηκε από τη Ζάλτσμπουργκ. Η Κλάκσβικ πάλι βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση και κάνει… πλάκα στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου μετράει 16/16, με γκολ 44-8! Δεδομένα θα κατακτήσει τον τίτλο, καθώς είναι ήδη στο +12 από την δεύτερη Β36 Τόρσαβν. 

Ασυζητητί φαβορί οι γηπεδούχοι, έστω κι αν η Κλάκσβικ θέλει προσοχή. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Over 4,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο, σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:00, η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Μπάλκανι στο Ράζγκραντ. Ρεβάνς με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι Κοσοβάροι επικράτησαν 2-0 στο πρώτο ματς και έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Ο Κορένιτσα στην εκπνοή του ημιχρόνου και ο Ζίμπα στο 55′, πέτυχαν τα τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Νέο Mission από τη Stoiximan στα προκριματικά του Champions League

Εξέλιξη που αδικεί εν μέρει τους Βούλγαρους, καθώς η στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένη. Μοιρασμένη η κατοχή, 9(5) – 9(3) οι τελικές και 6-4 τα κόρνερ για την Μπάλκανι, που ουσιαστικά ήταν πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες της και πήρε τη νίκη. Δύσκολο το έργο της ανατροπής για τη Λουντογκόρετς, που έχει όμως την εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις.

Με αρκετούς αναπληρωματικούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Λουντογκόρετς ηττήθηκε 3-1 από τη Λέφσκι Κρούμοβγκραντ. Χρόνος όμως υπάρχει άπλετος εντός συνόρων, αντίθετα η Ευρώπη «καίει» αυτή τη στιγμή την ομάδα του Πέτεφ. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους, η πρόκριση ωστόσο είναι άλλη ιστορία. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal στο 3.25 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.