Το καλύτερο ψέμα για τον τελικό Champions League

Και το καλύτερο #PsemaTelikou είναι το…

Όποιος ήταν στο Twitter το Σάββατο βράδυ, δεν είναι δυνατόν να μην το πρόσεξε… Οι χρήστες του twitter έλεγαν τα  “καλύτερα” προς τις γυναίκες τους για να δούνε τον τελικό του Champions League με την ησυχία τους..

Ξεκίνησε σαν αστείο, και το κάναμε διαγωνισμό. Η ομάδα του Stoiximan.gr αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους που ψάχνουν ευκαιρία για να δούνε τον τελικό του Champions League ήρεμα και μόνοι τους. Χωρίς να τους ενοχλούν οι γυναίκες τους και χωρίς να πρέπει να πάνε κάπου αλλού το Σάββατο βράδυ. Η ιδέα ήταν βγαλμένη από την ψυχή των αντρών αυτές τις ημέρες καθώς είναι κάτι που συμβαίνει πάντα..

στον τελικό του Champions League..
όταν παίζει η ομάδα στην Ευρώπη..
Στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου…όπως και στον τελικό

ΠΑΝΤΑ!

Στο καλύτερο θα δίναμε και 1000€ bonus έτσι να τον ευχαριστήσουμε που βοήθησε όλο τον κόσμο.

Αλλά μέχρι εδώ. Γιατί το Twitter έδωσε την απάντηση του. Πρώτα από όλα να δηλώσουμε ότι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν τον κύριο εδώ πέρα στο Jeep.

Όποτε πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο. Πρώτα από όλα υπάρχουνε οι Ρομαντικοί!

Μετά υπάρχουνε και οι εργασιομανείς!

 

 

 

Σε αυτό το σημείο στο παιχνίδι μπήκανε και οι Ομάδες

 

 

Βέβαια όλα αυτά είναι ωραία και πιθανότατα να δούλευαν αν τα άκουγαν οι γυναίκες μας. Αλλά Θεωρούμε οτι τα καλύτερα και αυτά που πιθανότατα να “έπιαναν” είναι τα παρακάτω.

 

 

Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως έχουμε έναν φίλο που πραγματικά είπε το παρακάτω και γύρισε στις 6 το πρωί…..ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

 

 

Σε περίπτωση που δεν την έχετε περάσει όταν ήσασταν μικροί…

 

 

 

Ενώ αν μένεις …π.χ. στο Παγκράτι δουλεύει πάρα πολύ το παρακάτω

 

 

Κανένας δεν πέθανε κανέναν Παππού, Γιαγιά Θείο Θεία…. Τους σώσαμε όλους. Αλλά κάποιος προτίμησε να θυσιάσει τον σκύλο του για την μπάλα….

 

 

Ενώ να ξέρετε…. Πάντοτε πιάνει η δικαιολογία της κατσαρίδας.

 

 

Τέλος να πούμε πως επειδή στον Stoiximan.gr κάνουμε λειτούργημα και όχι αστεία. Με την βοήθεια των ανταποκριτών μας στην Β.Κορέα μάθαμε το ψέμα που είπε ο δικτάτορας σωτήρας της χώρας για να αποφύγει την γυναίκα του και να δει τον τελικό ήρεμος βρε αδερφέ.

 

 

Δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε βέβαια και την θρησκεία σε όλα αυτά και τον μεγάλο ρόλο που παίζει σε αυτά τα θέματα σύμφωνα με όσα είπε ο @GeorgeMihalakas .

O @G1ann1sG προφανώς έχει δει πάρα πολλές φορές το Jurassic Park και μόλις έμαθε οτι βγαίνει το καινούριο sequel σκέφτηκε να τουιτάρει αυτό.

Α χα…..ναί…. μπορεί να πιάσει!. και λοιπόν…. πριν πάμε στον τελικό νικητή που έβγαλε η κληρωτίδα. Θα θέλαμε να κάναμε honorouble mention στον παρακάτω ΓΙΓΑΝΤΑ. Ξέρουμε με αυτό τον τρόπο κάνουμε και έμμεση διαφήμιση στα φροντιστήρια του αλλά αν δείτε τι ασκήσεις τους βάζει, είμαστε σίγουροι ότι θα θέλετε και εσείς να στείλετε τα παιδιά σας εκεί.

Ο Βαγγέλης, ζητάει από τους μαθητές του να βγάλουνε αλγόριθμο για το παρακάτω. “Καβγαδίζετε με τη φίλη σας επειδή έχετε κανονίσει να δείτε τον τελικό του Champions League με τους φίλους σας, ενώ η ίδια θέλει να πάτε μαζί θερινό σινεμά. Για να αποφασίσετε τι από τα δύο θα γίνει, συμφωνήσατε να ρίξετε από μία φορά n νομίσματα (έστω τα c1, c2, … cn). Αν η «κορώνα» εμφανιστεί ακριβώς k φορές, τότε θα δείτε τον τελικό του Champions League, αλλιώς θα πάτε σινεμά. Δώστε έναν αποδοτικό αλγόριθμο που να υπολογίζει την πιθανότητα να δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα και υπολογίστε το Θ όριο της πολυπλοκότητάς του. Σχόλιο: Δεχτείτε ότι οι ρίψεις των νομισμάτων είναι ανεξάρτητες. Συμβολίστε με q την πιθανότητα εμφάνισης «κορώνας» όταν ρίξετε οποιοδήποτε νόμισμα ci.”

Αν μου έκανε τέτοια ερωτήματα ο δάσκαλος μου όταν πήγαινα σχολείο μπορεί να διάβαζα και να μάθαινα 5 πράγματα παραπάνω στα μαθηματικά…. Η λύση υπάρχει στο Link αλλά… δεν την κατάλαβα ποτέ οπότε δεν την βάζω εδώ. Τέσπα…

Συνεχίζουμε και επιτέλους….. ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ….

Βάλαμε τα μπαλάκια μέσα στην κληρωτίδα. Την  κουνήσαμε γερά…………φωνάξαμε την Ζιζέλ να βγάλει ένα….και….

 

ΑΓΩΝΙΑ….

…Animal!…δώσε ρυθμό!

…..

……

………….

ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο …….!!!

Μόνο ΠΑΟΚ! Αυτά τα λέμε του χρόνου! 🙂

7 Comments

  1. Watch Doctor strange the movie in streaming HDRip
    streaming link here http://bit.ly/2jRfLuy

  2. Keep this going please, great job!

  3. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  4. Spot on with this write-up, I absolutely think this web site needs much more attention.
    I’ll probably be back again to see more, thanks for the info!

  5. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely
    different topic but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of
    colors!

  6. Hello to every one, it’s in fact a nice for me to go to see this website,
    it includes important Information.

  7. It iis thhe beest ttime too make a feew plans ffor thee long runn andd it’s time
    tto bee happy. I hafe read tis puublish annd iif I mmay I wanht tto suhgest youu sme fascinating issues or suggestions.

    Mayube yoou ccan wite subsequen artidles regarding tthis article.

    I want to lern mofe issues bout it! These
    aare geuinely fantastic ideas iin about blogging.
    You have touchrd soime gokod factors here. Anyy waay keerp upp wrinting.

    I tfuly lolve you blog.. Greaat colorrs &
    theme. Didd yyou creeate this websitee yourself? Pldase repoy bahk ass I’m
    trying tto create myy ownn personal websige annd wiuld lijke tto know here yyou
    gott tthis from orr what thhe them iss named. Tank you! http://cspan.org

Leave a Reply