Παίξτε Κίνο Δωρεάν – Stoiximan Blog

[wpi_designer_button text=’Παίξε με πραγματικά χρήματα στον Stoiximan.gr’ link=’https://www.stoiximan.gr/casino/’ style_id=” icon=’no’ target=’_blank’]

Το Κίνο (Keno) είναι ένα διάσημο παιχνίδι που έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια και έχουμε αντίστοιχη έκδοση στον Stoiximan.gr.  Το παιχνίδι είναι αντίστοιχο του Bingo και έχει μπόνους γύρους αλλά και προοδευτικό τζάκποτ το οποίο ισχύει και στην έκδοση για πραγματικά λεφτά στον Stoiximan.gr . Αυτή η έκδοση είναι δωρεάν και δεν χρειάζονται λεφτά.

  • ΚΙΝΟ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ 

Όταν παίζετε κίνο (keno) στον Stoiximan.gr θα έχετε μια Κίνο Κάρτα με 80 κουτάκια. Το παιχνίδι θα κληρώσει 20 νούμερα. Ο στόχος είναι να πετύχετε 2-10 νούμερα από τα 20 στο σύνολο. Το κέρδος εξαρτάτε από πόσα νούμερα έχετε πετύχει και το ποσό που έχετε στοιχηματίσει. Ανάλογα με τον αριθμό των νούμερων που έχετε επιλέξει υπάρχει ένα ελάχιστο νούμερο επιλογών που θα πρέπει να πετύχετε.  Αυτό θα εμφανίζεται πάνω δεξιά όταν και κάνετε την επιλογή σας στο κίνο. Μπορείτε να διαλέξετε μόνοι σας, αλλά και να πατήσετε το νούμερο AYTOΔΙΑΛ για να διαλέξει ο υπολογιστής για εσάς. Αν δεν σας αρέσουν μπορείτε να το πατήσετε ξανά.

  • BONUS ΓΥΡΟΣ KINO

Στο Κίνο έχουμε και έναν γύρο bonus τον οποίο μπορείτε να τον κερδίσετε αν φέρετε 5 ή παραπάνω jokers. Οι jokers φαίνονται στο πάνω δεξιά κομμάτι της σελίδας. Όταν υπάρχει bonus γύρος ότι κέρδος έχετε τότε αυτό διπλασιάζεται, αλλά αυτό δεν ισχύει για το τζάκποτ. Κατά την διάρκεια των bonus rounds του κίνο, το στοίχημα σας θα είναι ίσο με το χαμηλότερο στοίχημα που έχετε βάλει μεταξύ του πρώτου και πέμπτου τζόκερ.

  • JACKPOT

Το bonus Keno έχει ένα progressive jackpot. Είναι ένα jackpot το οποίο μεγαλώνει κάθε φορά που κάποιος παίζει στο Κίνο και μπορείτε να το δείτε στο πάνω μέρος δεξιά της οθόνης. Μπορείτε να κερδίσετε το jackpot όταν τα νούμερα που αποκαλύπτονται δείξουνε το σύμβολο του jackpot. Υπάρχουνε 10 κουτιά με το σύμβολο J. Το ποσό που θα κερδίσετε εξαρτάτε από το στοίχημα σας. Όταν παίζετε 1 ευρώ θα κερδίσετε το 20%, 2 θα πάρετε 40%, 3 θα κερδίσετε 60%, 4 θα κερδίσετε 80% και 5 όλο το ποσό.