O Θεός αγαπάει τον Πρίντεζη! 

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια με τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό δεν είναι η είδηση. Ενδεχομένως να μην είναι και ότι θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Είναι όμως ότι όχι απλά υπέγραψε στους Πειραιώτες με πολύ λιγότερα χρήματα απ’όσα του είχαν προτείνει η Φενέρ και η Μπαρτσελόνα αλλά πολύ περισσότερο είπε στον μάνατζερ του να μην μπει καν σε διαδικασία συζήτησης με οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια να μην διαπραγματευτεί ΤΙΠΟΤΑ.

Ο Πρίντεζης πήγε στο ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για να κάνει αυτός ακριβώς που έκανε. Να… σιγουρέψει ότι θα γράψει τον επίλογο της μεγάλης καριέρας του, φορώντας τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Την αγαπημένη του. Και θα το έκανε ακόμη κι αν έπρεπε να πετάξει κι άλλα χρήματα στο καλάθι των αχρήστων. Στην εποχή που κάποιος για ένα 100έυρω μπορεί να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο, ο Πρίντεζης έβαλε πάνω απ’όλα την ψυχή. Και το έκανε αποκλειστικά για πάρτη του… Για κανέναν άλλον. Το παιδί από τη Σύρο που μεγάλωσε με τη σημαία του Ολυμπιακού πάνω από το κρεβάτι του, συνεχίζει να πιστεύει σε αυτή τη σημαία. Και το έχει αποδείξει στην πράξη. Με θυσίες και υποχωρήσεις. Ακόμη και απέναντι στον εαυτό του.

Το έπραξε το 2011 όταν μετά από μία μαγική τριετία στη Μάλαγα κι έπειτα από ένα όχι και τόσο βελούδινο διαζύγιο με τον Ολυμπιακό το 2009, επέστρεψε στο λιμάνι του για να σηκώσει το 2012 την ευρωπαϊκή κούπα. Κι όχι απλά να τη σηκώσει αλλά να την… υπογράψει.

Ο θρίαμβος της Πόλης έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη. Ενός τύπου που αγάπησε σαν θεό τον Ολυμπιακό και ο… κανονικός Θεός του ανταποδίδει αυτή την αγάπη με στιγμές ευτυχίας. Αυτή που νιώθει ένας οπαδός, όταν φοράει τη φανέλα της ομάδας του και φτάνει στην κορυφή…

 

Photo credits: Eurokinissi