e-volution-award-2017

H Stoiximan στα Lighthouse e-volution awards 2017

Σε μία γρήγορη, ζωντανή και μεστή τελετή πραγματοποιήθηκε η απονομή των Lighthouse e-volution Awards 2017, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, επιβραβεύοντας τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν της χρονιάς.

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε με το μοναδικό του ύφος και χιούμορ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Stoiximan για 2η συνεχή χρονία παρευρέθηκε στα βραβεία και έλαβε το Bronze βραβείο στην ενότητα, Ψηφιακή Επικοινωνία & Μάρκετινγ – CPC Campaign.

Όπως σημείωσε και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Καθ. Γεώργιος Δουκίδης, ο ανταγωνισμός ήταν και φέτος πολύ μεγάλος, με τις υποψηφιότητες στα βραβεία να είναι πολλές και ποιοτικές με τη συμμετοχή των γνωστών ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και νέων προσπαθειών ιδιαίτερα από την επαρχία και οι οποίες ξεπέρασαν τις 280 σε όλες τις κατηγορίες.

Την αξιολόγηση των βραβείων ανέλαβε κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων.

Τα βραβεία διοργανώνονται για έκτη συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Χορηγός Τίτλου των βραβείων είναι η Lighthouse, Χρυσός Χορηγός η ACS, ενώ τα βραβεία έχουν την υποστήριξη των κλαδικών φορέων HePIS, IAB Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ και ΣΕΠΕ.

Περισσότερες πληροφορίες, τo video της τελετής, τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες από την εορταστική βραδιά μπορείτε να βρείτε στο site των βραβείων: www.e-volutionawards.gr

lighthouse-e-volutions-awards-stickers-bronze - sttoiximan