aris-pao

Fantasy Stoiximan Basket League: Τα tips του Hoopfellas!

Oι συμμετοχές στο Fantasy της Stoiximan για την Stoiximan Basket League παραμένουν ανοικτές και αυτές είναι οι προτάσεις του Hoopfellas!

H Stoiximan Basket League ξεκίνησε και μαζί του η δράση στο τουρνουά Fantasy της Stoiximan. Αυτά είναι μερικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την καλύτερη δυνατή ομάδα.

🏀 Stoiximan Basket League με Fantasy: 10.000€* εγγυημένα χρηματικά έπαθλα!

POINT GUARD

Ο βετεράνος Βασίλης Ξανθόπουλος (τιμή: 12.0) έχει συνδεθεί με τη θέση του πόιντ γκαρντ στη σύγχρονη εποχή του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορεί να βρίσκεται στα 37 του, όμως το απόσταγμα της εμπειρίας του αλλά και η ποιότητα του παιχνιδιού, μπορούν ακόμα να αλλάξουν τις ισορροπίες στο παρκέ. Ο Ξανθόπουλος είναι ένας από το καλύτερους πασέρ της λίγκας, διακρίνεται από μεγάλη έφεση στο κλέψιμο και παίρνει σωστές αποφάσεις. Ο ρόλος του στη Ρόδο θα είναι κομβικός. 

Πιο οικονομικές αλλά εξίσου έξυπνες επιλογές συνιστούν οι Αμπνούλ Γκάντι (10.0) και Νίκος Γκίκας (8.5) του Προμηθέα. Στο γρήγορο τέμπο του Λουίς Κασιμίρο, οι δύο τους θα αποτελέσουν τους βασικούς δημιουργούς των Πατρινών. Ειδικά η τιμή του Γκάντι (ξεκίνησε με τραυματισμό τη σεζόν) μοιάζει εξαιρετική.

SHOOTING GUARD

Ψηφίζουμε «ελληνικά» και εδώ με μια τριάδα αθλητών. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (9.0) θα έχει αυξημένο ρόλο στην ελληνική λίγκα όπου ο κόουτς Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει σταδιακά να προβεί σε συντήρηση των περιφερειακών οι οποίοι θα παίρνουν τα «χοντρά» λεπτά στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Συνεχίζουμε με τον Νίκο Παππά (8.0) ο οποίος επιστρέφει από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και θα έχει, αν μη τι άλλο, ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ. Επίσης, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος (7.0) έχει βρει τον επιθυμητό ρόλο στο rotation του Προμηθέα και δείχνει ότι μπορεί να κάνει μια καλή σεζόν φέτος.

SMALL FORWARD

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος (10.0) μπορεί δεδομένα να κάνει τη διαφορά με τις αμυντικές αρετές και το πληθωρικό χαρακτήρα που διακρίνει το παιχνίδι του. Στη δεύτερη σεζόν του με το «τριφύλλι» νιώθει πιο άνετα και αυτό θα φανεί μέσα στη σεζόν, μιας και η εμπειρία της περασμένης χρονιάς (αλλά και οι ζυμώσεις που γεννήθηκαν μέσα από την αυξημένη συμμετοχή του στο κομμάτι των αποφάσεων) θα τον βοηθήσει σημαντικά.  Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ  (8.5) είναι προσβάσιμος σε πολύ καλή τιμή. Ο διεθνής Αργεντινός φόργουορντ έχει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου των δύο γραμμών στο ρόστερ της ΑΕΚ και έρχεται από δύο καλές σεζόν με τη Μανρέσα στην Ισπανία. 

POWER FORWARD

Ok, όλοι λίγο-πολύ έχουμε καταλάβει ότι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (13.5) πιθανόν θα στήσει σόου φέτος (και) στα γήπεδα της Stoiximan Basket League όμως σκοπός αυτού του κειμένου είναι να δώσει και μερικές πιο οικονομικές προτάσεις στους παίχτες. Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ λοιπόν είναι μια από αυτές. Το γεγονός ότι έρχεται από πίσω στο rotation του Ολυμπιακού στην EL μάλιστα ίσως λειτουργήσει θετικά. Ο Γάλλος φόργουορντ-σέντερ (8.0) έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορείτε να τον βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν σε υψηλό τέμπο και πολλές κατοχές, περιβάλλον που βοηθάει τη δημιουργία πιο πλούσιων στατιστικών αριθμών. 

Ο Στέβαν Γέλοβατς (11.0) θα είναι ένας από τους πυλώνες στην προσπάθεια της φετινής ΑΕΚ. Ο έμπειρος Σέρβος ψηλός με το μεγάλο επιθετικό ρεπερτόριο θα αποτελέσει ηγετική μορφή για τον «Δικέφαλο» και η τιμή του στο παιχνίδι είναι μάλλον χαμηλότερη από αυτό που μπορεί να προσφέρει. 

🏀 Stoiximan Basket League με MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!

CENTER

Εδώ θα παίξουμε με ασφάλεια. Ο Γιώργος Παπαγιάννης (12.0) είναι cheat για τη λίγκα καθώς η ικανότητα του στο παιχνίδι ψηλά, η ταχύτητα και το μέγεθος του δύσκολα ματσάρονται ακόμα και σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Η τιμή του είναι άκρως ικανοποιητική. Στα ίδια χρήματα υπάρχει και ο ανερχόμενος Τσαντ Μπράουν του Περιστερίου, ο οποίος αναμένεται να κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος με τους «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης».

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.