ufc

Ο Anthony Johnshon σταματάει εντυπωσιακά τον Gustafsson

Όχι μόνο κατάφερε να σιωπήσει 30000 οπαδούς στο Tele2Arena στη Σουηδία αλλά ο Anthony Johnson κατάφερε να καταστρέψει ένα από τα πιο αναμενόμενα rematches στην ιστορία του UFC και φυσικά να πάρει $50000 bonus από το UFC για την νίκη του.  Ο αγώνας που έγινε το Σαββατο στην Σουηδία είχε σαν έπαθλο την πιθανότητα να αντιμετωπίσει ο νικητής τον πρωταθλητή της κατηγορίας Jon Jones.

O Gustafsson τον είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και είχε χάσει στους πόντους, σε έναν αγώνα  που όλοι πιστεύανε πως είχε κερδίσει. Οπότε αυτή ήτανε η μεγάλη ευκαιρία του να επιστρέψει στις νίκες θεαματικά….μέχρι την στιγμή που βρήκε τον Johnson.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο αξιοσημείωτη την νίκη ήτανε πως ο Johnson είχε κοπεί από το UFC το 2009 μετά από 3 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες να κόψει το απαιτούμενο βάρος πριν τον αγώνα και την τελευταία ήττα από τον Vitor Belfort. Αφού πέρασε μερικά χρόνια σε μικρότερα τουρνουά και έκανε ένα σερί 6 νικών ενώ ανέβηκε στα κιλά και παίζει πλέον στα Light Heavyweight, ο Johnson πήρε μια δεύτερη ευκαιρία στο UFC και αυτή την φορά δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Μετά από τρεις νίκες και βγάζοντας νοκ αουτ τον Gustaffson θα αντιμετωπίσει πλέον τον Jon Jones . Για αυτόν όπως και για άλλους αγώνες στο UFC μπορείτε να δείτε τις αγορές εδώ.