Να δείξει και να αποδείξει o Παναθηναϊκός!

O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί το βράδυ της Παρασκευής (19/3, 9.30 μμ) τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι οι ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ έχουν εκμηδενιστεί για το τριφύλλι, το όνομα και η Ιστορία του Παναθηναϊκού δεν αφήνουν περιθώριο στον κόουτς Κάτας και τους παίκτες του να μπαίνουν στο παρκέ με οποιοδήποτε άλλο στόχο πέρα από τη νίκη. Ειδικά από την έλευση του Μάριο Χεζόνια και μετά οι πράσινοι προσπαθούν να αποδείξουν πρώτα στους εαυτούς τους και εν συνεχεία στον κόσμο τους, πως το μόνο που τους λείπει είναι ο χρόνος και τα… ματς. Πιο απλά, αν ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το θαύμα με τον Κροάτη, λίγο νωρίτερα, ίσως τώρα να μιλάγαμε για κάτι διαφορετικό πέρα από την Τιμή των όπλων.

Euroleague στη Stoiximan με Live Streaming* και “20άρα και… ταμείο”* (Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Σε κάθε περίπτωση, ο Ισραηλινός κόουτς, είναι πια ολοφάνερο ότι δουλεύει για την επόμενη χρονιά. Και υπό αυτό το πρίσμα η αναμέτρηση με τους Σέρβους είναι σημαντική. Αφενός μεν για να πιστοποιήσει ο Παναθηναϊκός την πρόοδο του, αφετέρου δε για να κάνει κάποιες τονωτικές «ενέσεις» στον κόσμο του, που πέραν των αποτελεσμάτων, έχει τον καημό ότι δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Είναι δεδομένο ότι ο κόουτς Κάτας θα επιδιώξει για μια ακόμη φορά να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτά τα ημίψηλα σχήματα που του δίνουν το δικαίωμα να πλεονεκτεί σε άμυνα και επίθεση. Όπως δεδομένο είναι και ότι ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει να ανοίξει τον ρυθμό και θα πάει σε «σεταρισμένο» παιχνίδι προκειμένου να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του και ταυτόχρονα να μην δώσει το δικαίωμα στον Ερυθρό Αστέρα να εκμεταλλευτεί την έφεση του στον αιφνιδιασμό.

Euroleague στη Stoiximan με Σούπερ Αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα παικτών & ομάδων!

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο νου του το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στη Σερβία όταν γύρισε το παιχνίδι και διεκδίκησε στα ίσια τη νίκη. Θα πρέπει όμως και να αποφύγει τα όσα λανθασμένα έκανε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα εκείνου του ματς. Από τα αβίαστα λάθη μέχρι την άμυνα χωρίς καμία λογική που έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους του να κάνουν ότι θέλουν.

Ο παράγοντας Χεζόνια αλλάζει βεβαίως, ευθύς εξαρχής, τα δεδομένα, όμως τα φαβορί και τα αουτσάιντερ πολλές φορές πάνε… περίπατο όταν γίνει το πρώτο τζάμπολ.

SOKIN